House of Gucci trailer: I natt ble traileren for House of Gucci sluppet, og vi kan melde om at vi – om mulig – bare gleder oss enda mer.

Filmen, som har premiere i november, er regissert av legenden, Sir Ridley Scott, og består av et stjernelag av skuespillere. House of Gucci, er basert på boken The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, skrevet av Sara Gay Forden (2000).

Handlingen følger i hovedsak Maurizio Gucci og hans ekskone, Patrizia Reggiani, og etterspillet av drapet på Gucci, bestilt av Reggiani. Og nei, det er på ingen måte slik at skilsmisse er synonymt med bestilling av drap i store motehus, men det faktum at Gucci forlater Reggiani etter 12 års ekteskap til fordel for en yngre kvinne – det kan ha noe med saken å gjøre.

Et stjernelag

Adam Driver, kjent fra blant annet Girls og Marriage Story, spiller rollen som Maurizio Gucci, og Lady Gaga, som var Oscar-nominert for sin rolle i A Star is Born, spiller hans hevngjerrige ekskone, Patrizia Reggiani.

Jared Leto, som forøvrig er ugjenkjennelig i traileren, spiller Paolo Gucci. Vi møter også Jeremy Irons i rollen som Rodolfo Gucci, Al Pacino som Aldo Gucci, og Salma Hayek som Pina Auriemma. Med andre ord: Dette må jo bare bli bra.

Vi får også møte Sophia Loren i filmen, spilt av Madalina Ghenea. Camille Cottin (som hele redaksjonen elsker etter å ha sett Call my Agent) spiller Paola Franchi, kvinnen Maurizio Gucci forlater Reggiani, for.

house of gucci trailer

Åpenbart gleder vi oss til å se kostymene, men det at filmen er spilt inn i Italia vil garantert sette fart på reiselysten. Milano, Roma, Comosjøen og Gressoney er bare noen av de italienske perlene House of Gucci tar oss med til, som et slags bakteppe for hevn, drap og luksus.

House of Gucci trailer:

Relatert

Filmtips høst 2021

Tre filmer du må se i høst

Disse filmene vil vi se nå
ELLE oktober 2021

Nytt ELLE i butikk

The Big Fashion Issue i butikk nå!
brunch i oslo

Den beste brunchen i Oslo

Her spiser du brunch i hovedstaden