horoskop

Dagens horoskop: Mandag 29. april

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken veldig trygt. Du er sikker på hva du skal gjøre og hva du vil oppnå denne dagen. Selvtilliten din er på topp, og det gjenspeiles i alt du gjør. Dette er også en god dag for individuelle prestasjoner og konkurranser av alle slag.

Tyren 20/4-20/5 

Du er uvanlig selvsikker denne mandagen. Du har en ro over deg som kommer fra Steinbukken, og selvtilliten og den positive holdningen din smitter over på kollegene dine. Dette er en god dag å starte nye ting. Kvelden handler om å være i bevegelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har mye å tenke på og stresser unødvendig. Tvillingene kan ha litt problemer med å håndtere stress selv om du vanligvis jonglerer mange baller i luften uten problemer. Det er når du stresser at du mister litt av den fine simultankapasiteten din, noe du merker i dag.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandagen handler om å bremse ned og tenke nøye gjennom ting før du tar en beslutning. Du kan være litt impulsiv av deg, men i dag demper jorden de verste feilene dine ved å bremse deg litt. Du trenger slike dager med refleksjon og ro.

Løven 23/7-22/8 

Du vet hva du vil denne mandagen, og ingenting kommer i veien mellom deg og målene dine. Du får din stahet fra jorden i dag, og det er bra fordi du noen ganger gir opp når ting ikke går din vei. Kvelden handler om noen form for konkurranse.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en spontan glede i horoskopet ditt, og som alltid når du er i dette humøret, trekker du frem din herlige, ironiske side. Du viser omgivelsene at du ikke er så reservert som du kan virke til tider. Dagen handler også om en personlig suksess.

Vekten 23/9-22/10 

Det blir en stressende start på uken, og det er viktig at du har kontroll og en plan for dagen. Det er noen kritiske punkter denne mandagen, og det gjelder å ta det med i beregningen. Du er ikke like organisert som Jomfruen, men hvis du er født tidligere i tegnet, er du bedre på struktur.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er veldig målrettet i begynnelsen av denne uken. Det handler om en arbeidsoppgave eller et større prosjekt du vil fullføre. Akkurat nå er kommunikasjonen din med sjefen din ikke god, og det er en risiko for at dere snakker forbi hverandre, noe som vekker irritasjon hos begge.

Skytten 22/11-21/12 

Du har fart på deg i dag og får mye gjort, spesielt når du kan jobbe selvstendig. Så snart du blir tvunget til å samarbeide eller delta i gruppeaktiviteter, blir du irritert fordi det alltid er noen som prøver å slurve. Du kan bli ganske urimelig når du har å gjøre med late mennesker.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er en herlig energi i horoskopet ditt denne mandagen. Du har mye å gjøre, men takket være din fokuserte natur klarer du både å gjøre det du må og få tid til å fremme din kreativitet. Dagen blir virkelig herlig, spesielt for de som er født sent i Stenbukken.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mye av denne mandagen handler om å starte eller avslutte en reise. Det kan være bare for dagen, eller kanskje du er på jobb eller ferie. Dagen handler mye om å tilpasse seg det nye og kunne fokusere på de rette tingene. Ikke forsøm søvn og mat.

Fiskene 19/2-20/3 

Som Fisk har du en evne til å ha mange baller i luften samtidig, og du hevder bestemt at det er orden i kaoset. I dag er det motsatt, du er organisert og fullfører en ting om gangen. Sjefen din blir imponert over innsatsen din. Kvelden handler om et løfte du har gitt til et familiemedlem.

Powered by Labrador CMS