horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 1. mai

Slik blir din første dag i mai!

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det blir en dag hvor du fokuserer på en slektning eller et familiemedlem. Dere kan synes det er vanskelig å komme overens med hverandre, men i dag prøver dere virkelig. Du er både tålmodig og veldig oppmerksom, noe som vanligvis ikke er din sterkeste sider.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganske rolig dag hvor du kombinerer mye uteaktivitet med ting du ønsker å få orden på hjemme. Det blir en dag som inspirerer og kan føre til en investering på lang sikt. For deg er det viktig å vite hva du bruker både tid og penger på før du bestemmer deg for noe.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er inne i en periode der du lærer mye nytt. Det kan være et privatkurs du tar, nye ansvarsområder på jobb eller bare selvlæring hjemme. Du er en god lærer, i alle fall når du har en stjerneelev som deg selv. Dagen handler om å utvide ferdighetene og bygge opp selvtilliten din.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdagen blir en dag hvor lader batteriene, og gjerne tilbringer dagen utendørs om været er bra. Dette er en dag hvor du prøver å finne balanse i hverdagen igjen. Du bør sette opp en plan på hva som skal gjøres og når det bør være ferdig.  

Løven 23/7-22/8

Du tenker mye økonomi i dag. Du unngår vanligvis tall fordi du synes det er kjedelig, men når du må, er du veldig flink på matte. Dagen i dag handler om å finne penger til en investering du ønsker å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er glad i å være ute så mye du kan denne onsdagen. Som jordtegn føler du deg på ditt beste nå på våren når naturen våkner til liv. Å se omgivelsene spire gir deg håp og masse energi. I dag får du også muligheten til å overraske et familiemedlem eller en venn.

Vekten 23/9-22/10

Nå er du virkelig ferdig med vinteren, og det er på tide å henge opp de varme klærne og ønske våren velkommen igjen. Er det fint vær tilbringer du gjerne dagen ute, ellers er det lurt å oppdatere garderoben litt. Du er virkelig i shoppinghumør i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Har du fri denne onsdagen, prøver du å treffe både familie og venner. Du passer på å fylle døgnets timer godt med alt fra brunsj til middag og gjerne en kaffe i mellom. For deg er det kvalitetstid å kunne sette seg ned og spise sammen og i dag blir en tid uten telefoner og andre distraksjoner.

Skytten 22/11-21/12

Uansett om du har fri eller  er tvunget til å jobbe i dag, senker du virkelig skuldrene og tar det med ro i dag. Du er mentalt sterk, men sliten i kroppen. Det er derfor bra å lytte til kroppen din og ikke presse den når den sier nei. I dag er du glad for å være utendørs, om været tillater det. 

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tar du noen avgjørelser angående høsten. Det blir en god dag hvor du føler du får klarhet i hva det er du vil gjøre og hvor mye tid du vil bruke på ulike prosjekter og aktiviteter. Steinbukker liker å ha en konkret plan for fremtiden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har noen problemer du må ta tak i denne onsdagen, så det er best om du går rett på sak og unngår å pakke inn sannheten. Du er vanligvis veldig diplomatisk, men det bør du ikke være i dag. Skal du få til en forandring, må du være krystallklar på hva du mener.

Fiskene 19/2-20/3

I dag benytter du anledningen til å hvile og hente krefter. Det har vært mye i det siste, både privat og på jobb, så du har virkelig behov for å ta det med ro. Dagen handler om en hobby og å nyte nåtiden uten å bekymre seg for fremtiden.Powered by Labrador CMS