ANNONSE

Sommerens fineste festkjoler

Skal du i bryllup, på sommerfest eller i litt ekstra stor bursdagsfeiring denne sommeren? Her finner du den perfekte kjolen!

Publisert Sist oppdatert

Skal du være gjest i bryllup denne sommeren (eller kanskje gifte deg selv ...), på en hagefest eller en litt fancy bursdag? Sommeren byr ofte på mange fantastiske små og store begivenheter, og til det kreves det ofte antrekk som passer anledningen. I tillegg er det viktig at et antrekk føles «deg» og at tilbehør som allerede finnes i garderoben kan brukes. Ingenting er bedre enn plagg som kan styles på ulike måter – og dermed brukes mer enn bare én gang. 

Den nye «Occasion»-kapsulen fra Bik Bok inneholder kjoler i akkurat denne kategorien. Anniken Jørgensen, Tsutsumi Hoang, Alexia Kafkaletos, Hany Ahmed, Felicia Wedin, Vilma Bergenheim og Jasmin Kuusiniemi fronter kolleksjonen som inneholder fem ulike og stilrene kjoler i fargene sort, hvit, champagne, lyseblå og krem. Kjolene er laget av fine kvaliteter og er produsert av 100 % resirkulert polyester og koster alle 1199 kroner – med andre ord: Også fine for lommeboka. 

Bik Bok er den ultimate destinasjon for plagg som passer til enhver stil og garderobe – med produkter i gode kvaliteter, med forseggjorte detaljer og fine silhuetter – som vi selvfølgelig ELLEsker. 

Under kan du se hele den nydelige kampanjen til den kommende kolleksjonen fra Bik Bok, og allerede nå begynne å planlegge antrekk. 

Se kolleksjonen her:

Jasmin Kuusiniemi i den lange paljettkjolen DK Valencia, som har en vakker, klassisk og enkel silhuett, med spaghettistropper.   

DK Valencia-kjolen har også åpen rygg, og er dermed den ultimate kjolen på varme sommerdager. 

Anniken Jørgensen i den fotside DW Rio-kjolen med superfine rysjer og halterneck med knyting.  

Denne kjolen krever omtrent ingen styling, da den gjør mye ut av seg. Gå heller for enkle og klassiske smykker, naturlig makeup og -hår. 

Tsutsumi Hoang i modellen DW Milan. Den svarte kjolen er perfekt til mer formelle anledninger, og kan styles opp og ned – alt ettersom. Denne fungerer også helt supert hele året rundt (også til julebordsesongen), og er dermed en sikker investering. 

DW Milan erelegant – her er det bare å finne frem perlene og diamantene.   

Felicia Wedin i den lyseblå DW Milan-kjolen, som er den ultimate brullypsgjest-kjolen. Style den med sommerlige sandaler til en mer avslappet vibe, eller svarte pumps til de litt mer formelle anledningene. 

Denne stylingen her ... Det er bare å ta notater til neste fest!

Vilma Bergenheim, også i DW Milan. Her er det litt mer minimalistisk styling – samt ballerinasko som gjør det litt mer avslappet.   

Minimalistiske smykker – som bangles og øredobber – passer så fint til denne elegante kjolen. 

Alexia Kafkaletos i DK Valencia-kjolen. Denne kan styles opp og ned, og passer også under en blazer for en litt «strammere» look (og på litt kjøligere sommerkvelder). 

Denne kjolen kan også fint brukes som brudekjole!

Hany Ahmed i DW Vienna, en lys beige slip-kjole som passer til både store og små anledninger. Her er det bare fantasien som setter grenser. Style den med sneakers til en mer hverdagslig look, eller til hæler (enten pumps eller sandaler) til fest. 

En enkel kjole som kan brukes til alle anledninger. 

Shop hele sortimentet til Bik Bok her. 

Powered by Labrador CMS