horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 29.04 – 05.05

Slik blir uke 18 for ditt stjernetegn.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter med en stabil mandag hvor du lykkes med det du forventer å gjøre, både på jobb og privat. Tirsdag og onsdag handler det om å formidle en tanke til kollegene dine. Her gjelder det at du velger ordene dine nøye. Torsdag blir en god dag med herlig energi og god kommunikasjon. På fredag er du veldig tilpasningsdyktig mens du prioriterer deg selv på lørdag. På søndag vil du gjerne sette i gang prosjekter hjemme eller innenfor en hobby.

Tyren 20/4-20/5 

Det er en trygghet og ro hos deg som smitter av i begynnelsen av uken. De menneskene du omgir deg med reagerer positivt på utstrålingen din. Tirsdag handler om å være effektiv samtidig som du tar deg tid til å lytte. Kvelden kan by på fest. Onsdag blir en rolig dag mens torsdag føles litt stressende. Fredag handler om familien, da feirer du noen. Lørdag blir en travel dag med mye å gjøre hjemme. Søndagen handler om å fokusere på én ting om gangen.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det blir en ganske intens start på uken, du har mye å tenke på denne dagen. På tirsdag spør du ikke om tillatelse, du handler bare. Onsdag og torsdag blir interessante dager med fokus på opplæring. På fredag planlegger du økonomien din og bestemmer aktiviteter for sommeren. Lørdag dreier seg om en beslutning du er i ferd med å ta. På søndag prøver du både å rekke venner og interesser, noe som kan være vanskelig hvis de ikke lar seg kombinere.

Krepsen 21/6-22/7 

Det blir en god start på uken. Det er mye jord i horoskopet ditt og det demper litt av impulsiviteten din og får deg til å tenke før du handler. Tirsdag blir en avslappet dag hvor du ikke jobber så hardt. Onsdag handler om å ta det med ro og finne balanse i hverdagen. Torsdag og fredag blir hektiske dager der du har en tendens til å snuble på målstreken. Du slurver for mye med detaljene, noe som resulterer i ekstra arbeid. Helgen byr på vårstemning og utendørsaktiviteter, det blir herlige dager.

Løven 23/7-22/8 

Det er en stahet over stjernetegnet ditt på mandag. Tirsdag handler om våren og feiring. Onsdag prøver du å tenke praktisk, spesielt når det gjelder økonomi. Torsdag blir en ganske stressende dag der du føler deg tvunget til å levere. Fredag får du ros, og det gjør deg virkelig glad. Lørdag handler om å ta stilling til et vanskelig spørsmål, mens søndagen blir den mest avslappende dagen denne uken. Det er da du unner deg selv litt ekstra.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du er glad og fremoverlent denne mandagen. Det er god energi i horoskopet ditt. Tirsdag handler om venner og familie. Spesielt kvelden blir koselig. Onsdag tilbringer du mye tid utendørs mens torsdag byr på noen intellektuelle utfordringer. Fredag handler om å ta igjen arbeidet, men også om en hemmelighet du ikke kan avsløre. Lørdag blir morsom og spontan. På søndag prøver du å kompensere for et familiemedlems fravær den siste tiden.

Vekten 23/9-22/10 

Du innser at du har mye å gjøre på mandag, og du må strukturere arbeidet ditt. Tirsdag handler om å være effektiv. Det er viktig å komme hjem i tide, for du har planer for kvelden. Onsdag blir en rolig dag hvor du gjerne er utendørs. Torsdag og fredag utfordres kreativiteten din. Det er sosiale dager hvor du møter mange mennesker. Lørdag gir du deg selv et løfte som handler om helsen din. Søndagen blir en god dag for ulike mindre oppgaver og prosjekter.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken bestemt med et visst mål i sikte. Tirsdag blir litt hakkete, og du rekker ikke alt du vil. Kvelden blir uansett hyggelig. Onsdag prøver du å treffe venner og familie. Torsdag handler om å følge din overbevisning, mens fredagen handler om å kunne innrømme når man tar feil. Lørdagen blir en morsom dag hvor fest og feiring står i sentrum. På søndag tar du en avgjørende økonomisk beslutning som angår din nærmeste fremtid.

Skytten 22/11-21/12 

Du har vanskelig for å jobbe i gruppe på mandag, og du blir irritert på mennesker som er late eller trege. Tirsdag handler om fokus og et øye for detaljer. Kvelden dreier seg om familien. Onsdag blir en rolig dag, uansett om du jobber eller er ledig. På torsdag får du nyheter som angår en oppgave du jobber med, denne beskjeden kan endre måten du arbeider på. Fredag handler om etikk, mens lørdagen blir en aktiv dag. På søndagen er du gjerne utendørs, du kjenner våren i luften.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med Månen i ditt eget tegn, noe som gir deg positiv energi. Tirsdag handler om våren og om å ønske den lysere årstiden velkommen. Onsdag tar du tak i spørsmål som angår høsten og en endring du ønsker å gjøre. Torsdag byr på mye forberedelse til noe som kommer, mens fredagen blir intens, krevende og overraskende morsom. Lørdag har du fullt fokus, og søndagen blir en dag hvor du får masse positiv tilbakemelding og ros.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med en reise, enten privat eller i jobbsammenheng. Dette kan vare hele uken, noen dager eller bare en dag. Tirsdag blir du tvunget inn i en diskusjon som du helst ville unngått, mens onsdagen handler om å se ting slik de er. Fredag har du mye på gang, det blir en intens dag som ender med feiring. Lørdagen handler om familietid, mens søndagen byr på etterlengtet hvile og kos sammen med noen du elsker veldig mye.

Fiskene 19/2-20/3 

Det blir en ganske organisert start på uken hvor du føler at du har god kontroll. Tirsdag handler om å feire noe eller noen, mens onsdag gir deg en etterlengtet pause. Torsdag konfronterer du en person, du synes vedkommende kommer unna med altfor mye. Fredagen handler om lyst og vilje i en god kombinasjon. Kvelden ser ut til å bli morsom og improvisert. Lørdagen tar du kommandoen, mens søndagen gir deg en mulighet til å hente deg inn mentalt.

Powered by Labrador CMS