horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 25. april

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag håndterer du et følsomt emne, og det er viktig at du håndterer det med fingertuppene. Du har vanligvis lite tålmodighet med delikate problemer, men i dag blir du tvunget til å velge ordene dine med omhu for å unngå å røre opp følelser unødvendig. Kvelden handler om å være aktiv.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det gode energier i horoskopet ditt, og det gjør deg glad og tilfreds. I dag er en dag hvor du gjerne er sosial med menneskene rundt deg. Du har humor og varme, og både kolleger og venner vil gjerne tilbringe tid med deg. Kvelden handler om et familiemedlem.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har et negativt forhold til en venn eller kollega, og dette er den typen destruktive relasjoner som du burde ha avsluttet for lenge siden. Tvillingen er vanligvis redd for konflikter og unngår å konfrontere personer som kan bli sinte eller triste. I dag innser du at det er bra for dere begge om du faktisk sier ifra.

Krepsen 21/6-22/7 

Etter all følelsesmessig drama i går blir torsdagen veldig hyggelig og lett. Du rekker kanskje ikke alt du har planlagt, men det gjør ikke så mye. Noen ganger kan du være litt for ambisiøs, så det er bra for deg å senke forventningene litt. Kvelden handler om minner.

Løven 23/7-22/8 

I dag velger du å gjøre som du selv vil, og det er ikke en dag for å jobbe i gruppe. Du har Jomfruens stahet og Skorpionens evne til å stole kun på deg selv. Hvis du får være i fred, kan dette være en dag hvor du kan prestere ut over det vanlige, men da må ingen blande seg inn.

Jomfruen 23/8-22/9 

Etter å ha tvunget deg til å se mindre sympatiske sider hos deg selv, føler du deg renset og fylt med positiv energi. Selvtilliten din er på topp, og noen kolleger kan til og med synes du virker litt selvsikker. Det er et sterkt driv hos tegnet ditt denne torsdagen.

Vekten 23/9-22/10 

Etter noen følelsesmessig utmattende dager trenger du litt ro og fred. I dag kan det virke som om du slakker av, fordi du bevisst unngår tyngre og mer krevende arbeidsoppgaver. Det handler mer om at du mangler energi til å takle denne typen oppgaver enn at du er lat.

Skorpionen 23/10-21/11 

Etter å ha latt følelsene dine styre beslutningene om din fremtid de siste dagene, er det på tide å begynne å tenke litt mer praktisk. Mange av ideene dine er veldig innovative og kan gi mye på lang sikt, men du må først forsikre deg om at det er en vei du har råd til å velge. Dagen handler om økonomi.

Skytten 22/11-21/12 

På torsdagen griper du muligheten som åpnet seg opp i går. Ved å tenke nytt, friskt og innovativt, klarer du å snu motgang til suksess. Du er en skikkelig idémaskin når du vil, og i dag viser du noen av dine mest unike ideer.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag blir du tvunget til å se ting på en ny måte, og det er ikke det enkleste for den motstandsdyktige Steinbukken. Selv om du misliker å måtte endre tankemåte, innser du at det bare var bra i dette tilfellet. Du klarer å løse et problem som har utfordret deg over lang tid.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag skyver du følelsene dine til side for å tenke praktisk og være svært logisk. Du utnytter intelligensen og de intellektuelle fordelene dine, noe som kan irritere en kollega som føler seg nedtrykt. Problemet ligger ikke i oppførselen din, men i kollegaens manglende selvtillit.

Fiskene 19/2-20/3 

Etter at alt har kommet opp til overflaten i går, trenger du tid til å akseptere alt som har skjedd. Torsdagen blir en dag hvor du mentalt aksepterer både dine feil og dine styrker. Du aksepterer deg selv for den du er. Kvelden byr på morsom trening.

Powered by Labrador CMS