horoskop

Dagens horoskop tirsdag 30. april

Slik blir den siste dagen i april for deg og ditt stjernetegn...

Publisert

Væren 21/3-19/4

For deg handler denne dagen om behovet for å kommunisere, spesielt på jobb, men også privat, nøkkelen til suksess er å være klar. På kvelden er det familie eller venner som gjelder. Det kan være snakk om en rolig middag hjemme eller en stor feiring, litt avhengig av hvilket humør du er i.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du tålmodigheten selv. Selv om du har mye å gjøre på jobben, tar du deg fortsatt tid til å lytte til en ansatt. Tyren kan være en god lytter når den vil, i dag viser du empati og en dypere forståelse for hva kollegaen din går gjennom. Kvelden handler om å feire våren.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du tar saken i egne hender i dag, noe som betyr at du verken lytter til andre eller tar til deg rådene du får. Det er bra du er så fokusert og at du vet hva du vil, det er mindre bra at du er så sta. Prøv å være litt mer lydhør, det vil du vinne på.

Krepsen 21/6-22/7

I dag synes du det er vanskelig å fokusere på jobb. Du tar gjerne flere pauser og sladrer litt med en kollega, spiser en lang lunsj eller drømmer deg bort på internett. Akkurat nå er ikke akkurat motivasjonen din på topp, og tankene dine er et helt annet sted – som hva du skal gjøre ikveld.

Løven 23/7-22/8

I dag kribler det i hele kroppen av forventninger. Uansett om du har planer for kvelden eller bare vil ta det med ro, kan du kjenne vår i luften og det gjør deg i godt humør. Denne dagen er laget for å være litt spontan. Ta en kaffe eller et glass vin med en venn etter jobb eller hvorfor ikke en middag med en flørt.

Jomfruen 23/8-22/9

Selv om du jobber, er fokuset mer på familie og venner. Det blir en hyggelig dag hvor du ikke stresser men likevel får gjort mye uansett hva du planlegger. Kvelden handler om god mat, godt drikke og å ha det hyggelig, med gode folk rundt deg.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det viktig å ivareta dagens behov slik at du ikke kommer for sent hjem. Du har planer for kvelden, og du vil gjerne ha litt margin for å gjøre deg klar og i beste fall ta en lur. Starter du tidlig, kan det hende du må hvile deg hvis du har en lang og morsom kveld foran deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Du får ikke mye fred og ro i dag, spesielt om du er jobb. Alt du gjør blir avbrutt av kolleger som stadig trenger din hjelp. Du er ikke så veldig tålmodig av natur og det er en risiko for at du blir irritert om det blir for mye for deg. Kvelden blir vellykket.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du flink til å oppdage ting som andre har gått glipp av. Din oppmerksomhet på detaljer er på topp, så bruk dine evner. Denne dagen handler også om familie, venner og å dele en opplevelse sammen. Det blir en koselig og festlig kveld.

Steinbukken 22/12-19/1

Mye av dagen i dag handler om festligheter, men den har også innslag av naturnære opplevelser. Er det fint vær tilbringer du mye tid utendørs, det kan være snakk om trening, en rolig tur eller lek og morro. Kvelden blir morsom og familievennlig, du er så klar for våren nå. 

Vannmannen 20/1-18/2

I dag blir du tvunget inn i en diskusjon du egentlig ikke er klar for. Du vet at denne personen er fryktelig sta og at lite hjelper når det kommer til å overbevise denne personen at du har rett. Dette er en person som tenker med hjertet, og derfor må du argumentere for saken din med følelser i stedet for logikk.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du vanskelig for å fokusere på jobb, det er så mange andre tanker som farer rundt i hodet på deg. Du kjenner på våren i lufta og det får deg til å lengte ut i naturen. Kvelden handler om å feire noe eller noen. Det blir en koselig kveld som kan bli ganske så sen.

Powered by Labrador CMS