horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 27. april

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Hvis du har fri i dag, tilbringer du så mye tid som mulig utendørs. Det blir en morsom og berikende dag der du gjerne legger ut på eventyr utenfor din vanlige komfortsone. Kvelden handler om familie eller venner. Du nyter å være sammen.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det mange baller i luften. Du virker opptatt med en familieaktivitet eller en slags begivenhet. Selv om det blir en morsom dag som går fort, har du litt dårlig samvittighet for ting du burde ha gjort denne lørdagen, men som du ikke har rukket.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen handler bokstavelig talt om å grave i jorden med hendene. Du vil ut i naturen og kjenne på våren. Hvis du har en hage eller et uteområde, liker du å ordne der. Kvelden handler om å vise respekt for en person som er eldre og mer erfaren enn deg.

Krepsen 21/6-22/7 

For å få det som du vil i dag, må du ta noen ekstra sjanser og våge litt mer. Krepsen er en forsiktig sjel som sjelden tar sjanser, men akkurat i dag får du det beste resultatet hvis du tør å tenke annerledes. Kvelden handler om venner, god mat og dype samtaler.

Løven 23/7-22/8 

På lørdag kommer det inn mye positiv energi fra ild, og det gir deg både energi og vilje til å gjøre noe spesielt denne helgen. Uansett hvilke aktiviteter du tar deg til, går du inn i dem med 100%. Du viser nøyaktig hvor lidenskapelig du kan være.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen handler om å tilbringe tid med dine nærmeste, enten det er familie eller noen venner. Det blir en dag der du nyter å være omgitt av mennesker som kjenner deg godt. Du trenger ikke å være på noen spesiell måte, du er bare til stede. Kvelden blir hyggelig og bringer nyheter om en slektning.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen handler om å gi bort noe du setter stor pris på. Det trenger ikke å være en gjenstand; det kan være noe mer personlig som privat informasjon eller din tid. Du gjør dette fordi du ønsker å gi til noen som betyr mye for deg, men også fordi du føler at du skylder dem noe.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag føler du deg utvalgt eller blir utvalgt i en bestemt sammenheng. Det kan være en konkurranse, at du får mer ansvar på jobben, eller bare at du kanskje blir invitert på en fest eller middag av personer som er veldig nøye med hvem de omgås med. Du blir stolt og glad og føler deg spesiell.

Skytten 22/11-21/12 

I dag prøver du å komme deg av gårde, enten bare for dagen eller kanskje hele helgen. Det handler om å tenke nytt og finne inspirasjon. Dette er noe du ikke vil gjøre alene; du tar med deg en person som forstår din unike måte å tenke på. Sammen får dere en herlig dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

Kravene til prestasjon og stresset er høyt, men takket være innsikten din på torsdag håndterer du hele situasjonen på en forbilledlig måte. Du vet at nøkkelen til suksess ligger i å ha det gøy, ikke å bekymre seg så mye. I dag viser du hvor mye du har modnet mentalt den siste tiden.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du tilbringer en god del tid utendørs, og i dag er ingen unntak. Er været fint, kan det bli en hel dag med utendørsaktiviteter, ellers veksler du mellom å gjøre ting inne. Dagen handler om familien og å være aktive sammen. Det blir en herlig lørdag.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag havner du i en situasjon der du blir nødt til å snakke med en helt fremmed person. Du innser at denne personen både er interessant og morsom, helt i din smak. Hvis du er modig, kan du foreslå å møtes igjen; hvis ikke blir det bare et hyggelig minne av den spontane møtet deres.

Powered by Labrador CMS