horoskop

Dagens horoskop: Søndag 28. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På søndagene handler det om hjemmet. Nå som det er vår og mye lysere, blir alle feilene i både rengjøring og oppussing hjemme mer åpenbare. Dette er også en dag hvor du gjerne tar fatt på prosjekter på balkongen eller i hagen. Hvis du ikke har uteplass, sørger du for å ta våren med inn i stedet.

Tyren 20/4-20/5 

På søndagene må du presse inn både nytte og glede. Du vil gjerne rekke å trene, enten det er en sport, et besøk på treningsstudioet eller en rask spasertur. Du har også noen oppgaver knyttet til arbeidet ditt som du vil få gjort. Ikke glem å ha det litt gøy mellom alle pliktene.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også søndagene blir litt tilbake-til-naturen-dager. Du nyter gjerne en skogstur eller et besøk i en park. Hvis været er fint, er du ikke fremmed for å grille eller ta med en piknik ut. Hvis solen skinner, bryr du deg ikke om termometeret.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagene blir en dag hvor du gjerne deltar i praktiske og kreative aktiviteter. Det kan være en hobby, pusle med noe hjemme eller prøve en ny aktivitet som har interessert deg en stund. Det viktige er at du kan jobbe med hendene og slippe løs din skapertrang.

Løven 23/7-22/8 

Søndagene blir en herlig kreativ dag hvor du kaster deg inn i ulike prosjekter. Dette er også en dag som passer bra for å skjemme deg selv litt ekstra bort. Det kan være noe du har lengtet etter eller bare en fin gave til deg selv. I løpet av dagen kommer en venn med overraskende nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du får et fristende tilbud denne søndagen, men du takker nei selv om du vil si ja. Du er ikke på rett sted i livet akkurat nå for å kunne takle en slik utfordring på den måten du ønsker. I stedet for å gjøre noe halvhjertet, venter du til du har muligheten til å gi alt du har.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en eldre slektning eller venn som du nesten aldri har tid til å ringe eller besøke. I dag prøver du å endre på det ved å aktivt avtale et møte. Han blir veldig glad når dere sees, og du får også veldig mye positiv energi fra deres møter. Kvelden handler om et løfte.

Skorpionen 23/10-21/11 

Søndagen blir kanskje den mest avslappende dagen i hele uken. Du blir overrasket av nyheter eller av en nærstående, og det setter en liten ekstra glans på en ganske vanlig, men koselig søndag. Mye av dagen handler om å være sammen med menneskene du elsker.

Skytten 22/11-21/12

Du har nådd et punkt i livet ditt hvor det er på tide å slå over et nytt blad. Du føler instinktivt at du har gitt alt du kan, og nå vil du videre. Dette kan gjelde forskjellige områder i livet ditt, men det som er felles for alle, er at for å komme videre må du slippe taket på noe eller noen.

Steinbukken 22/12-19/1 

Også søndagen handler om tempo og å vise hva du kan. Men i motsetning til lignende situasjoner tidligere, gir du det du har, men bryr deg litt mindre om resultatet. Du tenker at reisen dit er like verdifull som selve prestasjonen. Denne dagen kan også by på en hyggelig liten flørt.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du vil komme i form til sommeren, og i dag prøver du å etablere faste rutiner rundt både trening og kosthold. Vannmannen er lidenskapelig og går inn for ting med samme entusiasme som Skorpionen, men i motsetning til Skorpionen blir du vanligvis lei etter en stund. Derfor trenger du et fastlagt program å følge.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag får du et unikt tilbud, og du vil gjerne si ja av hele ditt hjerte, men fornuften din sier nei. Dette er verken riktig tid eller sted å hoppe inn i denne typen virksomhet. Selv om det er smertefullt, må du avstå, i hvert fall for nå. Du kan få muligheten igjen litt senere.

Powered by Labrador CMS