horoskop

Dagens horoskop: Fredag 26. april

Slik blir din fredag..

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen blir en solid kontrast til resten av uken. Da føler du deg piggere og lykkeligere enn på lenge. Det blir en hyggelig og sosial dag hvor du gjerne er utendørs. Det kan være en spasertur i lunsjpausen eller noen aktiviteter etter jobben. Du nyter våren.

Tyren 20/4-20/5 

Også fredagen byr på enkle, men hyggelige gleder. På dagen kan det være koselig kaffepause på jobben og litt småprat over lunsjen. Kvelden kan by på en spontan after-work eller bare koselig tid med familien. Hele dagen føles rolig og harmonisk.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen blir en morsom og sosial dag hvor du aktivt søker selskap både privat og på jobben. Enten du avtaler en lunsjdate eller booker en middag med venner, blir dagen herlig avslappet. En perfekt start på helgen med andre ord.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du din mest sjarmfulle og morsomme jeg. Du utstråler virkelig lystighet, glede og livsglede. Alle rundt deg blir grepet av din herlige energi, og dette gjør det til en virkelig god avslutning på uken. Kvelden handler om glede med venner eller familie. Kvelden byr også på en overraskelse.

Løven 23/7-22/8 

Det er noen utfordringer denne fredagen, og da er det viktig at du går inn i dagen med riktig holdning. Er du negativ, vil ting bli mye vanskeligere enn om du møter dagen med selvtillit og en vilje til å overvinne hindringer. Kvelden ser hyggelig og sosial ut.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har ventet på visse nyheter en stund, og i dag får du endelig en beskjed. Det blir kanskje ikke akkurat som du ønsker, men du er likevel ganske fornøyd med det du har oppnådd. Små endringer i riktig retning er uansett et skritt fremover.

Vekten 23/9-22/10 

I dag kommer det inn energi fra ild i horoskopet ditt, og det lager en oppstemt atmosfære både på jobb og privat. Bortsett fra at du blir i strålende humør, føler du at du kan håndtere mer, og derfor kompenserer du litt for det du ikke gjorde på torsdag. Kvelden handler om å slippe løs og ha det gøy.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag søker du tryggheten. Det kan være din partner, nære venner eller familie. Du har et sterkt behov for å ha mennesker og dyr rundt deg som elsker deg ubetinget. Det blir en fin, men ganske rolig dag. Arbeidsmessig unngår du altfor store utfordringer.

Powered by Labrador CMS