ANNONSE

ELLEs vårfavoritter på Sandvika Storsenter

Her har du absolutt ALT samlet på et sted – og utvalget er unikt! 

Publisert Sist oppdatert

Finnes det noe morsommere enn å spane inn og sikre seg noen nye favoritter til en ny sesong? På Sandvika Storsenter har du absolutt ALT samlet på ett sted og utvalget er helt unikt – ikke rart dette er og blir vår favoritt shoppingdestinasjon!

Enten du er på jakt etter en kjole til 17. mai, vil sikre deg noen nye garderobeklassikere eller bare vil la deg inspirere av alt det fine som finnes i butikkene akkurat nå, så er Sandvika Storsenter  stedet å være.  

Sandvika Storsenter er åpent frem til kl 21 på hverdager og  kl 19 på lørdager, med andre ord det perfekte stedet å tilbringe en ettermiddag eller kveld. Her kan du spise litt god mat, ta deg en kaffe og kose deg på shopping.

I disse dager pågår BlogStyle SS 24, hvor du kan la deg inspirere av moteprofilene Nina Sandbech, Mona Berntsen, Elen Kristvik og Marianne Stene, som har plukket ut sine favoritter på senteret. 

Sjekk ut våre favoritter på Sandvika Storsenter 

Mango

Vi elsker det faktum at en av to Mango-butikker her til lands finnes på Sandvika Storsenter. Her finnes det alltid så mye fint og de hadde også ballerinaskoene vi har spottet overalt den siste tiden. 

Ballerinaskoene som har fått så mye oppmerksomhet i sosiale medier, finner du på Sandvika! 

H&M

H&M-butikken på Sandvika Storsenter er en stor favoritt hver gang vi besøker senteret. Her har de ofte plagg som er utsolgt i Oslo og utvalget er enormt. Vi fant så mange fine linplagg og vi kan tipse om at badetøyet er allerede på plass i butikkene – her gjelder det å være tidlig ute, for de blir alltid fort utsolgt!

Vi falt pladask for en fin badedrakt vi gjerne matcher med et perlekjede på stranden i sommer. 

Dette linsettet blir en favoritt i årets sommergarderobe, og måtte bli med hjem!

Mark & Brandy 

En trofast veteran av en multibrand butikk, som stadig fornyer seg med interessante merkevarer du ikke ser alle andre steder. Her finner vi alltid masse inspirasjon og blir opplyst om nye up and coming designere hver gang vi tar turen innom. De har også en del interiør – og ikke minst... sortimentet av Byredo parfymer er enormt og vi må alltid bort og dufte litt på de... 

Elsk på disse fine solbrillene fra Sporty and Rich.

Kule sneakers fra Mizuno – disse vil vi matche til en søt sommerkjole og blazer. 

Vi falt pladask for smykkene fra det danske smykkemerket Pura Utz. Alle smykkene er håndlaget i Guatamala og laget av glass. 

Hos Mark & Brandy finner du merker som Tomorrow, Apof, Allude, Acne Studios Sporty & Rich, Aries og Lisa Yang. 

Maanesten 

Det danske smykkemerket Maanesten har en fantastisk søt butikk på Sandvika Storsenter – og nå har butikken nettopp fått inn alle nyhetene fra deres ny SS24-kolleksjon Ocean Dreamers. Kolleksjonen tar oss tilbake til tidlig 2000-tallet. Du husker kanskje også sydenturene hvor smykker med delfiner, skjell og sjøstjerner var et must rundt halsen og i ørene? 

Maanesten har alltid de søteste håraccessoirene.

Og denne øredobben er et skikkelig statementsmykke. 

Julie & Josephine 

Er du på jakt etter fine og klassiske baseplagg, bør du sjekke ut Julie & Josephine.  Det norske klesmerket er en stor favoritt i ELLE-redaksjonen og åpnet nylig en pop-up butikk på Sandvika Storsenter.  Her bør du virkelig ta turen om du er på senteret og trenger den perfekte t-skjorta eller en klassisk skjorte med fint snitt. 

Vi ELLEsker det minimalistiske og klassiske plaggene til Julie & Josephine.

Julie & Josephine har de fineste skjortene i den beste kvaliteten. 

Gant

Den snobbete tennis-stilen er tilbake for fullt denne våren. Vi snakker hvite tennissko, striper, kabelstrikk og polotrøyer. Klassiske favoritter som er typisk for klesmerket Gant. 

Sommerlig strikk er så fint å kombinere til et par jeans eller hvite linbukser. 

Vi får aldri nok av striper. Og v-hals gensere er så fint om våren. 

Disse sneakersene er både klassiske og litt pyntet – ja takk!

Zara

Den fineste Zara-butikken finner du på Sandvika Storsenter. Den er oversiktelig og stor, noe som gjør at det sjeldent er store køer i kassen og i prøverommet. De har også alltid et bredt utvalg av sko som vanligvis er utsolgt i Oslo sentrum. 

Vi fant så mye fresht til vårgarderoben, som denne gule skjorten med sorte striper. 

Og espadrillos i mesh! Transparante mokkasiner og ballerinasko er virkelig en trend denne sesongen, og disse står nå på vår ønskeliste. 

Olivia´s Verden

Hos Olivia´s Verden er det umulig å ikke finne noe fint. Vi falt pladask for en mønstret quiltet jakke og en mintgrønn bouclejakke – begge store jakketrender denne sesongen. 

Jakke fra det danske merket YAS. 

The Vibe

På The Vibe finner du merker som Holzweiler, Malene Birger, Marant Etoile, Juicy Couture, Camilla Pihl, Reebok, Love Lolita, Ugg og Ulla Johnson. 

Er du på jakt etter den perfekte 17. mai kjolen? Da kan vi tipse om denne kjolen fra Love Lolita.

Super søt sommerkjole fra Camilla Pihl. 

The Vibe hadde også fått inn så mange freshe nyheter fra den nye kolleksjonen til Holzweiler. Vi ELLEsker deres nye it-veske – Cocoon. 

Sneakers fra Reebok i en kul grønnfarge. 

Se full oversikt over alle butikker, restauranter og cafeer som finnes på Sandvika Storsenter her. 

Powered by Labrador CMS