Enkel frisyre: Frisyrene på Chanels høst- og vintervisning er like fine som de er enkle å kopiere. 

Det er ikke alltid like enkelt å variere hårfrisyren. Vi er liksom ikke på vårt mest kreative før klokken 09.00 og som oftest tyr vi til løst hår eller den evige hestehalen når vi skal på jobb. Men det er mange alternativer til hestehalen, som faktisk ikke er så avanserte som de kanskje ser ut. Man må bare utvide horisonten en smule.

Tips: Slik får Tone Damli perfekt hår!

Enkel frisyre steg for steg

En klassisk «messy bun» er ikke lenger forbeholdt sofakrok og late helger. For å fikse den tilfeldige og rufsete looken kan det være lurt å bruke et teksturgivende produkt i håret, som gjør at det lettere holder seg på plass og gir ekstra volum og fylde. Fest gjerne noen søte spenner i håret for et litt mer pyntet uttrykk. ​Denne sesongen er det så mye fin hårpynt både med perler, strass, i fløyel og silke som du kan style frisyren din med.

enkel frisyre

Texturizing Finish Spray fra Goldwell, 299,-// Add Volume Liquid Dust fra KMS, 180,-// Texturizing Styling Spray fra Biolage R.A.W, 199,-

  1. Børst håret og fordel teksturgivende produkt i hele håret.
  2. Sett håret i en høy hestehale med strikk. For looken til Kaia Gerber må du sette den litt høyere enn du faktisk tror.
  3. Form hestehalen som en bun. Her kan du være så kreativ du vil og velge selv hvor stor eller liten du vil ha den, eller om du vil ha den veldig rufsete eller mer «sleek». Fest den med små klyper eller spenner.
  4. Pynt frisyren med spenner.
  5. Fest frisyren med en god hårspray.

Enkel frisyre

Hårstrikk fra Invisibobble, 59,-// Hårspenner fra Glitter, 79,90,-// Hårspenner fra Accessorize, 60,-// Hårspenner fra Jennifer Behr, 1.351,-

Slik får du perfekte bølger i håret

Sesongens fineste frisyrer

Relatert

basics

Skjønnhet: Back to basics

Disse seks produktene er alt jeg trenger i høst
Frisyrer for halvlangt hår

Fine frisyrer for halvlangt hår

Lyst på en forandring? Sjekk ut disse lekre frisyrene.

Dette bør du vite om peptider

Hva er peptider, og hvordan kan denne ingrediensen være bra for din hud?