Enkel frisyre: Frisyrene på Chanels høst- og vintervisning er like fine som de er enkle å kopiere. 

Det er ikke alltid like enkelt å variere hårfrisyren. Vi er liksom ikke på vårt mest kreative før klokken 09.00 og som oftest tyr vi til løst hår eller den evige hestehalen når vi skal på jobb. Men det er mange alternativer til hestehalen, som faktisk ikke er så avanserte som de kanskje ser ut. Man må bare utvide horisonten en smule.

Tips: Slik får Tone Damli perfekt hår!

Enkel frisyre steg for steg

En klassisk «messy bun» er ikke lenger forbeholdt sofakrok og late helger. For å fikse den tilfeldige og rufsete looken kan det være lurt å bruke et teksturgivende produkt i håret, som gjør at det lettere holder seg på plass og gir ekstra volum og fylde. Fest gjerne noen søte spenner i håret for et litt mer pyntet uttrykk. ​Denne sesongen er det så mye fin hårpynt både med perler, strass, i fløyel og silke som du kan style frisyren din med.

enkel frisyre

Texturizing Finish Spray fra Goldwell, 299,-// Add Volume Liquid Dust fra KMS, 180,-// Texturizing Styling Spray fra Biolage R.A.W, 199,-

  1. Børst håret og fordel teksturgivende produkt i hele håret.
  2. Sett håret i en høy hestehale med strikk. For looken til Kaia Gerber må du sette den litt høyere enn du faktisk tror.
  3. Form hestehalen som en bun. Her kan du være så kreativ du vil og velge selv hvor stor eller liten du vil ha den, eller om du vil ha den veldig rufsete eller mer «sleek». Fest den med små klyper eller spenner.
  4. Pynt frisyren med spenner.
  5. Fest frisyren med en god hårspray.
Enkel frisyre

Hårstrikk fra Invisibobble, 59,-// Hårspenner fra Glitter, 79,90,-// Hårspenner fra Accessorize, 60,-// Hårspenner fra Jennifer Behr, 1.351,-

Slik får du perfekte bølger i håret

Sesongens fineste frisyrer

Relatert

La Boche Rouge

Møt grunnleggeren av La Bouche Rouge

Dette er mannen bak et av de hotteste beauty-merkene akkurat nå.
maskara guide

Drømmer du om lange vipper?

Slik legger du maskara som en proff.

Dagens craving: ZO Retinol Skin Brightener

Derfor elsker vi dette produktet.