horoskop

Dagens horoskop: Fredag 19. april

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du er ikke en person som liker å grave inn i ting og gå ned på detaljnivå, men i dag er det viktig å gjøre det riktig. Du tvinger deg selv til å senke tempoet slik at du ikke slurver med visse detaljer bare fordi du mister tålmodigheten. Kvelden ser hyggelig ut. Du har en hel del morsomme aktiviteter på gang. 

Tyren 20/4-20/5 

Du er i strålende humør denne fredagen, og du ønsker å bryte dine vanlige rutiner. Det kan være ved å ta en after work etter jobb eller å tilbringe en time eller to i skogen. Akkurat nå nyter du ekstra å være utendørs. Våren gir deg både energi og inspirasjon. 

Tvillingarna 21/5-20/6 

Fredagen blir en rolig og behagelig dag der fokuset ligger på det sosiale. Kanskje får du ikke gjort så mye som du hadde tenkt deg på jobben, men du har det hyggelig, og det er også viktig. Kvelden handler om å slappe av sammen med folk du er nært knyttet til. Det blir skikkelig fredagskos. 

Krepsen 21/6-22/7 

I dag prøver du noe nytt, og det går overraskende bra. Du er veldig lærevillig når du først fokuserer, men problemet ditt er at du ofte mister konsentrasjonen og begynner å tenke på andre ting. I dag kan en ny kollega ta kontakt med deg. Du blir både smigret og overrasket. 

Løven 23/7-22/8 

Det blir en hyggelig fredag der du benytter anledningen til å handle litt. Du har sansen for gode kjøp, og du bruker den til å finne ting du egentlig ikke trenger. Selv om det er et godt produkt til en fantastisk pris, bør du ikke handle hvis du ikke trenger det. Kvelden handler om god mat og sosialt samvær.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag bobler du over av glede og energi. Det er ingen utfordringer som er for store eller problemer som ikke kan løses i løpet av dagen. Du legger opp arbeidet på en god måte, uten stress får du gjort en masse ting ferdig. Kvelden blir morsom, spesielt hvis du er litt spontan. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag vil du virkelig at omgivelsene dine skal ha det bra. Det er få personer som kan være så støttende som en Vekt, og i dag oppmuntrer du både kolleger og familiemedlemmer. Det blir en morsom dag med mye latter og noen komiske situasjoner. Kvelden handler mest om glede og venner.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det blir en herlig og inspirerende fredag der du tar mange gode initiativer. Du er med i alle diskusjonene, og du er raus med dine meninger. Det er få personer som kan være både overbevisende og så sjarmerende på samme tid, slik at kollegene dine ikke bryr seg om at de blir manipulert. Kvelden handler om glede.

Skytten 22/11-21/12 

Også fredagen dreier seg om det samme prosjektet du har holdt på med en stund. I dag utvikler du både de ideene du har og strukturene du har skapt ytterligere. Du får hjelp og inspirasjon av en person med betydelig erfaring. Kvelden ser ut til å by på en gjenforening av en eller annen sort.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen handler om flørting og pirrende følelser selv om alt fremdeles er nytt og egentlig ikke så alvorlig. Du er dårlig til å flørte, men personen i spørsmålet vet nøyaktig hvordan det skal gjøres, og du er rask til å lære. Kvelden kan by på en hyggelig middag sammen med en venn.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det frem og tilbake som gjelder. Du reiser hit og dit og hjelper til så godt du kan. Hvis du jobber, kan det være noe på jobben som krøller seg og som krever ekstern kompetanse. Privat virker det som om du engasjerer deg i en frivillig oppgave.

Fiskene 19/2-20/3 

Også fredagen handler om å være nøyaktig og å følge reglene, noe du ikke er veldig flink til. Du tvinger deg selv til å senke tempoet og dobbeltsjekke ting bare for å være på den sikre siden. Kvelden handler om et løfte til en yngre person. Hen vil at du skal innfri det så snart som mulig.

Powered by Labrador CMS