horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 24. april

Sklik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det fullmåne, og det påvirker deg på et dypere plan. Vanligvis symboliserer månen en ny start og fremdrift, men i dag handler det mer om å se dypt inn i deg selv og forsøke å forstå hvem du er og hvor du er på vei. Et samtale kan være en vekker for deg.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det fullmåne, og det kan påvirke deg mer enn du tror. Du pleier ofte å sove litt dårlig i forbindelse med fullmåne, men i dag er også humøret ditt merkelig. Ikke bli overrasket hvis du gjør noe du vanligvis ikke gjør, du styres av følelsene dine i dag, og da kan hva som helst skje.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er fullmåne i Skorpionens tegn, og det fremhever din sensuelle side. Du blir mer flørtende og utadvendt. Du legger kanskje ikke engang merke til at du er så annerledes, men det gjør omgivelsene dine. Hele deg utstråler selvtillit og jordnær karisma.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er fullmåne, og som alltid påvirker den deg kraftig. I dag er det følelsene som går på berg- og dalbane. Skorpionen bringer deg i kontakt med ditt innerste og tvinger deg til å konfrontere demoner som du har skjøvet bort altfor lenge. Det positive er at denne dagen fungerer som en renselsesprosess for deg.

Løven 23/7-22/8 

Fullmånen i Skorpionen påvirker deg ved at du har vanskeligheter med å knytte deg til hendelser, oppgaver eller personer. Du føler at du ikke helt er på samme bølgelengde som omverdenen, men står litt på utsiden og lurer på hva som skjer. Det er en merkelig opplevelse.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det blir en tøff, men utviklende onsdag. Fullmånen tvinger deg til å grave dypt inn i deg selv og ta kontakt med dine innerste tanker og følelser. Dette er sider av deg selv som du skjuler, ikke bare for omverdenen, men også for deg selv. Det er veldig terapeutisk å tvinges til å konfrontere dine skjulte sider.

Vekten 23/9-22/10 

Du startet en prosess der du kommer i kontakt med dine følelser, og den prosessen når sin høyde i dag. Du tar opp spørsmål som angår både nåtiden og fremtiden. Her tenker du mer på hvordan du føler enn på hva som er praktisk. Du tar beslutninger med hjertet snarere enn med hodet.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det fullmåne i ditt eget tegn, og det blir en turbulent dag der du legger mye av det gamle til side for å gi plass til nye, litt mer kreative tanker. Mange spørsmål omhandler det grunnleggende i livet ditt som arbeid, bolig og eventuelle studier. Du tenker annerledes og nytt.

Skytten 22/11-21/12 

Onsdagen starter med et scenario og ender med noe helt annet. Dette er en dag som byr på en annerledes reise. I dag blir ordspråket "når en dør lukkes, åpnes et vindu" veldig tydelig. Når ting går galt, åpner det opp for helt andre muligheter.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er fullmåne i Skorpionens tegn, og da blir alle reglene satt til side. Galskapen får en ny betydning, og det merker du på menneskene rundt deg. To kolleger oppfører seg som bortskjemte barn, og du havner i klem. Heldigvis påvirkes du ikke like mye av månen, så du kan opptre som den voksne i selskapet.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fullmånens styrke overrasker deg skikkelig denne onsdagen. Du er ikke vant til å føle så mye plutselig. Det kan handle om alt fra kjærlighet til hat. Hver følelse intensiveres og får deg til å reagere sterkt. En merkelig, men samtidig lærerik dag. Du tvinges til å handle etter følelsene dine.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag kommer alle skjulte følelser til overflaten, og det forårsaker kaos i livet ditt. Alt du ikke har villet innrømme, ikke engang for deg selv, blir plutselig tydelig for både deg og omgivelsene dine. Det kan være mye å tvinges til å konfrontere hele spekteret av tanker og følelser, men samtidig er det veldig rensende å gjøre det.

Powered by Labrador CMS