horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 22.04 – 28.04

Uken byr på fullmåne i Skorpionens tegn, noe som får følelser til å intensiveres og de feminine energiene til å øke i styrke. Se hvordan det påvirker uken din.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandagen kan du ha et sterkt behov av å mekle i en konflikt, noe som er litt uvanlig for Væren. Tirsdag og onsdag blir dager som byr på sterke følelser og en personlig, indre reise. Du kommer i kontakt med dine mykere og mer smidige sider. Torsdagen handler om tålmodighet og fingerspissfølelse. Fredag og lørdag blir gode dager der du gjerne er utendørs. På søndag tar du fatt på et prosjekt hjemme. Nå når vårsolen strømmer inn gjennom vinduene, ser du plutselig alle feilene.

Tyren 20/4-20/5 

Mandagen handler om tålmodighet med en yngre person. Tirsdag byr på sterke følelser og drama. Fullmånen onsdag kan få deg til å handle på en høyst uventet og impulsiv måte. Torsdag og fredag byr på enkle gleder og mye kvalitetstid med familien. Lørdagen handler om en felles aktivitet eller engasjement sammen med familie/venner. På søndag prøver du å få tid til både trening og arbeid. Det blir en delvis stressende og veldig aktiv dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du innleder uken i harmoni. Det er en ro i ditt tegn som gir deg herlig selvtillit. Tirsdag kan by på en flørt spesielt for den single Tvillingen. Onsdag handler om å åpne seg opp og si ja til sine sterkeste følelser. Skorpionen bringer frem det sensuelle i deg. Torsdag avslutter du noe som du burde ha stoppet for lenge siden. Fredag handler om morsomme aktiviteter og sosial utveksling. Lørdag og søndag blir praktiske og naturvennlige dager.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandagen har du vanskelig for å si stopp. Tirsdagen blir en dag der du stiller mange spørsmål, mens fullmånen onsdag kan få følelsene dine til å flomme over ordentlig. Dagene rundt fullmånen kan by på mange uventede unike hendelser. Torsdag blir en ganske bra dag, selv om du ikke rekker alt du har planlagt. På fredag tar din sosiale og sjarmfulle side over, mens lørdag handler om å våge litt mer. På søndag kommer din praktiske side fram.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med mye forsiktighet, noe som virkelig er typisk for deg. Du vil ikke ta sjanser og dobbeltsjekker det meste både mandag og tirsdag. Onsdag blir en dag der du har vanskelig for å knytte deg til en oppgave eller en person. Det er som om ingenting virkelig klikker denne dagen. Torsdag handler om å følge din egen sti, mens fredag byr på en del tøffe utfordringer. Det kommer inn en herlig energi i horoskopet ditt i helgen.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det blir en rolig og behagelig start på uken. Mandag og tirsdag handler i stor grad om å avslutte ting heller enn å starte noe nytt. Onsdag kan du oppleve en emosjonell krise når fullmånen tvinger deg til å konfrontere dine innerste tanker. Torsdag er du veldig selvsikker. Fredag handler om nyheter, mens lørdagen blir en ekte familiedag. På søndag sier du nei til et tilbud.

Vekten 23/9-22/10 

Det blir en ganske kjedelig start på uken da du står midt i mellom ulike oppgaver. Tirsdag handler om emosjonell veiledning, mens onsdag blir en interessant dag der mange spørsmål blir satt på spissen. Torsdag er du ganske lat og unngår tunge oppgaver, mens fredag handler om mer dynamisk energi og moro. På lørdag bytter du bort noe som du verdsetter høyt. Søndagen blir den dagen da du har tid til å besøke en eldre slektning eller venn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med mye tanker og følelser. Det bygger seg opp mot fullmånen på onsdag når du føler at nervene er utenpå huden. Onsdag kaster mye av dine ideer overende, men fullmånen gir deg også inspirasjon og mange nye tanker. Torsdag fokuserer på økonomi, mens fredagen handler om nærhet og varme. På lørdag blir du valgt ut til noe. Søndagen byr både på en overraskelse og mye kos med familien.

Skytten 22/11-21/12 

Du har så mange ideer på mandag, men ingen energi til å gjennomføre dem. Tirsdag handler om å forsvare en standpunkt, mens onsdag byr på en uventet vri. Torsdag og fredag blir kreative dager der du tar for deg i en helt ny sammenheng. Lørdagen dreier seg om en reise du er på vei til å gjøre. Du trenger å planlegge og finne inspirasjon, noe du får hjelp med i løpet av helgen. Søndagen handler både om en ny begynnelse og et avslutning. For å gå videre må du slippe taket.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det blir en ganske intens start på uken der du forventes å rekke en masse ting. Tirsdag handler om skvaller og kaffe med en venn. På onsdag befinner du deg midt i en ganske dramatisk konflikt, men du lykkes med å megle og skape ro. Torsdag bringer en ny synsvinkel, mens fredagen blir en lettsindig dag full av latter og varme. Lørdagen handler om å ha tempo og å rekke alt. Det blir perioder med stress, men en koselig kveld. Søndagen bringer med seg en flirt.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med en unødvendig ekstra jobb på grunn av at en kollega tenker feil. Tirsdag handler om å si nei og være tydelig. Onsdag kan fullmånens følelsesmessige kraft være litt av et sjokk for deg. Det er mye emosjonell forvirring. Torsdag handler om å være saklig, mens fredagen byr på vennskap, god mat og morsomme nyheter. Lørdag tilbringer du gjerne tid utendørs med familien. Søndagen handler om trening og å skape rutiner rundt treningen.

Fiskene 19/2-20/3 

Mandag blir ganske kjedelig fordi det er mest rutine og ikke så mye nytt. Tirsdag snur opp ned på det du vet, og du tvinges til å tenke annerledes. Onsdag blir høydepunktet i uken. Da slipper hele ditt indre følelsesliv løs, og du tømmer deg selv for alt det tunge du har båret på. Torsdag handler om aksept, mens fredagen blir en morsom, men annerledes dag. På lørdag får du et nytt bekjentskap. Søndagen handler om å ville si ja, selv om du må si nei.

Powered by Labrador CMS