horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 18. april

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På torsdag diskuteres det mye budsjett og økonomi. Du har noen gode meninger, og du er en person som blir lyttet til. Du synes det er deilig å kunne påvirke. Dette er også en dag da du aktivt påtar deg mer ansvar for et spesifikt område. 

Tyren 20/4-20/5 

På torsdag passer du på å skaffe deg inspirasjon utenfor arbeidsplassen din. Det kan være gjennom bedriftsbesøk eller noe så enkelt som å endre lunsjomgivelsene. En lengre lunsj med en kollega kan få deg til å se både problemer og ideer på en ny måte. Kvelden byr på utendørsaktiviteter. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Du imponerer mer enn du vet på en kollega eller bekjent, og de gir deg en kompliment som varmer helt inn i sjelen. Det du synes er ekstra morsomt er at du får ros for noe du har kjempet med, ikke en ytre egenskap. Kvelden byr på variasjon og aktivitet. 

Krepsen 21/6-22/7 

I dag vil du overraske en venn som betyr mye for deg og som alltid er der for deg. De blir rørt og glad for din omtanke. Ellers er det en dag som i stor grad handler om å være nøyaktig og ikke hoppe over detaljer. Kvelden blir morsom og fartsfylt. 

Løven 23/7-22/8 

I dag unngår du spørsmål som omhandler økonomi, spesielt hvis det handler om dine egne penger. Du har dårlig samvittighet for at du lever litt for luksuriøst når du egentlig burde spare mer. Løven har en sløsete side som ofte kan føre til problemer. Du elsker rett og slett både kvalitet og luksus. 

Jomfruen 23/8-22/9

Torsdag blir en god dag der du har massevis av ideer og nesten like mye energi. Du setter i gang med mange prosjekter, men i motsetning til Væren avslutter du dem systematisk. Jomfruen misliker rot og løse tråder. Kvelden blir litt utfordrende, men veldig morsom. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag lar du kreativiteten din blomstre skikkelig. Det blir en herlig dag med varierte gleder, men også mye hardt arbeid. I dag møter du en person du ikke har sett på mange år, og det blir en skikkelig overraskelse. Vedkommende påvirker deg mer enn du vil innrømme. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag tar du et skritt tilbake for å få et annerledes perspektiv på et problem som har irritert deg en stund. Du innser plutselig at en del av problemet er deg selv, og det blir litt av en aha-opplevelse. Fra å ikke kunne påvirke situasjonen, kan du plutselig endre visse faktorer.

Skytten 22/11-21/12 

I dag går månen inn i Oksens tegn, og det hjelper deg med å skape rammer og struktur i et prosjekt du holder på med. Jordens beroligende innvirkning på ditt varme temperament og din impulsivitet gjør dette til en virkelig god og utviklende dag. Kvelden blir fysisk aktiv. 

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag prioriterer du venner og familie foran arbeidet. Det blir en dag som fokuserer på fellesaktiviteter og vennskap. En herlig nyhet som først og fremst angår en nær slektning, lyser opp ettermiddagen. Dette er noe dere alle har ventet på. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag har du kommet frem til hva du vil og ikke vil når det gjelder en bestemt investering. Du diskuterer og tenker sammen med et familiemedlem som også vil bli påvirket av dette. Det blir en morsom og livlig diskusjon der mange fordeler og ulemper blir diskutert. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du er inne i en fase i prosjektet ditt der du ikke kan flyte av gårde, du må følge rutinene nøye. Dette er noe du synes er forferdelig. Du vil være kreativ på jobben, og du omtolker gjerne regler og forskrifter slik at de passer bedre for deg. Ikke gjør det i dag, da vil du bare få ekstra arbeid.

Powered by Labrador CMS