horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 20. april

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er vår i luften, og det påvirker humøret ditt. Du er uvanlig opplagt og glad denne lørdagen, og du tilbringer så mye tid som mulig utendørs. Våren gir deg energi, og du nyter det enda mer hvis solen titter frem. Akkurat som de andre tegnene født om våren, elsker du denne årstiden ekstra mye.

Tyren 20/4-20/5 

Denne dagen tar du gjerne en utflukt sammen med familien eller partneren din. Mye handler om å utforske nye omgivelser og tenke på fremtiden. Kanskje drømmer du om et nytt hus eller en hytte. Ettermiddagen byr på et spontant besøk hos en venn eller slektning.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag kan du enten være vertskap for en fest eller bli invitert bort, eller kanskje dra ut med venner. Hele dagen handler om kveldens underholdning. Du liker å ta deg tid til å forberede deg. Forberedelsene er nesten like viktige som selve kvelden. Det blir en herlig lørdag, men en veldig sen kveld.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen handler om friheten til å ta egne valg og slippe å ta hensyn til alle andre. Du har sjelden denne luksusen, så virkelig un deg selv en dag der du finner på noe morsomt. En utflukt, prøve en ny sport eller hvorfor ikke dra på et lite eventyr og våge å være impulsiv.

Løven 23/7-22/8 

Du har hatt et spørsmål som du har hatt vanskelig for å få svar på, men i dag får du det siste puslespillet i denne gåten, og bildet begynner å klare seg. Du synes det er morsomt å blande deg inn i ting som egentlig ikke angår deg. Løven er nysgjerrig av natur. Kvelden blir givende på en stille måte.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag prøver du å tenke litt lengre. Du har følt at du må ta en beslutning, men har ikke vært moden nok til å ta den ennå, men i dag føler du at tiden renner ut og at du må bestemme deg. Takket være informasjonen du har samlet inn gjennom uken, vet du hvilken vei du vil gå.

Vekten 23/9-22/10 

På lørdagen får du en mulighet til å hvile ordentlig. Vanligvis er det full fart i livet ditt, enten det er hverdag eller helg. Du er et verdsatt familiemedlem og en populær venn, så det er mange som trekker i deg. I dag er du uvanlig fri, så utnytt det til å gjøre noe bare for deg selv.

Skorpionen 23/10-21/11 

På lørdagen tar du en gjennomgang av økonomien din. Du er litt dårlig til å spare, men du vet hvordan du kan lure deg selv til å legge av mer penger uten at du merker det. Det handler om at pengene forsvinner rett inn på kontoen umiddelbart etter lønn. Kvelden byr på en hyggelig overraskelse.

Skytten 22/11-21/12 

Lørdagen knytter an til fredagens gjenforening. Det var en person som ikke var der, noen som du faktisk savner. I dag tar du kontakt med vedkommende, og din impulsivitet gir utbytte. Vedkommende har tenkt på deg like mye som du har tenkt på vedkommende. Kvelden blir svært givende.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag går du all in, du vil vise at du gir hundre prosent i alt du gjør, spesielt i dag når det er noen du vil imponere. Din innsats er virkelig noe å være stolt av, når du gir alt, er det ingenting du ikke kan klare. Kvelden handler om fellesskap og latter.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er du mye ute, enten med familien eller en familiemedlem. Du beveger deg mye denne dagen, og det gjør både kroppen og sjelen godt å komme ut i naturen. Kvelden handler enten om hjemmekos eller en hyggelig middag sammen med venner og bekjente.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag setter du lista høyt. Du vil imponere, og da gjelder det å levere. Du kan være veldig ambisiøs når du vil, men for det meste er du ikke så opptatt av å imponere andre. I dag er det annerledes, det er noen du vil at skal se på deg på en ny måte.

Powered by Labrador CMS