horoskop

Dagens horoskop: Mandag 22. april

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen blir en dag der du forsøker å få to personer du kjenner til å snakke voksen med hverandre. Dette kan være kolleger, familiemedlemmer eller venner. Disse menneskene betyr mye for deg, og du føler deg dårlig når de ikke klarer å komme overens. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag utfordres tålmodigheten din av et yngre familiemedlem eller en kollega. Tyren blir sjelden opprørt, men akkurat denne personen vet hvilke knapper han skal trykke på for å irritere deg. Husk at du er eldre og sannsynligvis mer fornuftig, så oppfør deg deretter. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Det blir en herlig start på uken. Du føler deg i balanse, og du lar deg ikke bli forstyrret, enten det er problemer på jobben eller krangler hjemme. Du håndterer slike utfordringer med mye positiv tenking og herlig energi. Kvelden handler om nyheter. 

Krepsen 21/6-22/7 

Du er en person som sjelden sier nei, og det er noen som gjerne utnytter det. I dag bør du si stopp hvis det blir for mye. Slutt å være så snill og begynn å tenke på deg selv i stedet. Du liker ikke å være egoistisk, men av og til er det bra å prioritere egne ønsker. 

Løven 23/7-22/8 

Det er en liten uro i stjernetegnet ditt denne dagen, og det får deg til å unngå risikoer av alle slag, noe som er uvanlig for den modige løven. Det er som om du aner at noe er i gjære, men du vet ikke helt hva. Akkurat nå har du en sterk intuisjon. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en ro og harmoni over stjernetegnet ditt tidlig i uken. Mandagen handler om å binde løse tråder. Det blir en dag der du fullfører ulike prosjekter, fikser de siste detaljene og gjør alt det finpussen som du er så flink til. I løpet av dagen kan en kollega gi deg en fin kompliment. 

Vekten 23/9-22/10 

Mandagen blir en dag der du har vanskelig for å komme i gang med ting. Du ser ut til å ha avsluttet en del oppgaver forrige uke, og nå vet du ikke helt hvor du skal begynne. Denne dagen handler også om en eller flere beslutninger som angår din nærmeste fremtid. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Allerede på mandag føler du instinktivt at dette ikke er en vanlig uke. Det er så mye som skjer inni deg, og du kan ikke helt kontrollere alle følelsene dine. Arbeidsmessig er det en rolig start på uken, og det er du takknemlig for.

Skytten 22/11-21/12 

Du er inne i en periode hvor du har massevis av kreative ideer og visjoner, men akkurat i dag har du ikke helt energi til å ta tak i dem. Du kan ha en generell energidipp, men det kan også være at du ikke er helt frisk. Kanskje merker du pollen eller har en vårforkjølelse som plager deg. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har mye du skal rekke over denne mandagen, og risikoen er at du stresser deg opp på bekostning av effektiviteten. Som Steinbukken fungerer du dårlig når stresset blir for høyt, du slår av den organiserte siden din og har en tendens til å løpe rundt som en yr høne. Lag lister og følg dem, det fungerer best for deg. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter mandagen med ganske mye irritasjon. Du har en kollega som ofte tar feil, men aldri innrømmer sine feil, noe som resulterer i en hel del unødvendig arbeid for dere andre. Kvelden handler om å støtte opp en venn når hen havner i en diskusjon. 

Fiskene 19/2-20/3 

Mye av denne mandagen handler om rutiner og å gjøre ting på samme måte som alltid. Du blir lett kjedelig når ting blir for hverdagslige, og da har tankene dine en tendens til å vandre av gårde. Bare pass på så du ikke går glipp av noe som burde sitte i ryggmargen din.

Powered by Labrador CMS