horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 23. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen handler om å starte en indre reise. Selv om fullmånen i morgen vil forsterke visse følelsesmessige innsikter, er det i dag tankene dine begynner å vandre til dypere spørsmål, både om deg selv og om verden generelt. Det blir en dag med mye ettertanke. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det sterke følelser og drama på jobben. Du observerer litt på avstand og velger bevisst å unngå denne konflikten. Du har gått og ventet på at ting skal eksplodere, men ingen andre enn deg virker å ha lagt merke til hva som er i gjære. Både kolleger og sjefer blir tatt på sengen. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Det virker som om du har et ekstra godt øye til en person på jobben. Hvis du er singel, kan det være en litt mer seriøs flørt, men hvis du er i et forhold, er det mer øyegodis og noen minutter med småprat ved kaffemaskinen. På kvelden gir du støtte til en venn med råd og tips om økonomi. 

Krepsen 21/6-22/7 

Du er litt plagsom i dag. Det er mye du ikke er enig i eller som du vil endre, og du er ikke redd for å få stemmen din hørt. Sjefen din synes du er litt plagsom, men bry deg ikke om det. Hvis du har en mening, bør du få lov til å uttrykke den selv om den går imot sjefens ønsker. 

Løven 23/7-22/8 

Selv på tirsdag tar du en rekke forholdsregler og sørger for å dobbeltsjekke alt du gjør. Akkurat nå er du stresset, og det får deg til å ikke ta sjanser. Du vil ikke ha ekstra arbeid unødvendig. I løpet av dagen kommer sjefen din med et litt uvanlig forslag. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv tirsdagen handler om å avslutte ting, men også om å forberede nye prosjekter. Det blir en dag midt i mellom der du kan jobbe i ditt eget tempo og gjøre ting etter eget hode. Denne dagen tar en person fra fortiden din kontakt med deg enten via telefon eller sosiale medier. 

Vekten 23/9-22/10 

Du er nær følelsene dine nå når fullmånen nærmer seg. Tirsdagen handler om å få eller kunne gi følelsesmessig veiledning. Du må åpne opp for å kunne motta og for å kunne vise vei. Denne dagen handler også om skjulte talenter og å våge å stole på din egen dømmekraft. 

Skorpionen 23/10-21/11 

På tirsdag bygger det seg opp en følelsesmessig kaos inni deg. Plutselig virker planene og ideene du har for fremtiden ikke like klare lenger. Du begynner å lure på om du har valgt det praktiske over det som egentlig er rett for deg. Dette er tanker du vil ha godt av å diskutere med noen du stoler på.

Skytten 22/11-21/12 

Du blir irritert på en kollega som alltid prøver å ødelegge dine ideer. Vedkommende har gjort det til sitt oppdrag å motarbeide deg, spesielt når det er ting du virkelig tror på. I dag står du opp for dine ideer og sier ifra. Du kan slå tilbake når du føler deg presset.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det ikke like mye planlagt, noe som gjør at du får tid til å treffe en venn, ta en kaffe og skravle. Du liker å kombinere arbeid med pauser, det er mest effektivt slik. Det er en begrenset mengde informasjon du kan ta inn, og når grensen er nådd, trenger du å hvile hjernen litt.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen handler om å si nei og sette grenser, to ting som ikke er dine sterkeste sider. Du sier nei når du synes ting går for langt, men så snart noen nære er involvert, blir det vanskeligere for deg å stå fast. Kvelden blir uvanlig sen.

Fiskene 19/2-20/3 

På tirsdagen blir alt snudd på hodet. Det som er galt blir rett, og omvendt. Her gjelder det å være fleksibel og kunne tenke nytt. Du pleier å være flink til å håndtere endringer, men akkurat nå opplever du usikkerhet når det gjelder ting du ikke er vant til. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Powered by Labrador CMS