Ny sesong, nytt hår! Her får du alt om høstens hårtrender 2018!

Og det perfekte sensommerhåret ser du her!

Hårtrender 2018: Kreppet hår

En av 80-tallets mest ikoniske frisyrer er tilbake for fullt denne sesongen, skal vi tro det franske motehuset Sonia Rykiel. Husk å bruke en varmebeskyttende spray før du setter i gang med kreppingen, og gre gjerne gjennom håret når du er ferdig, for en ekstra voluminøs og rufsete look.

Kreppet hår - hårtrend høsten 2018

Hårtrend 2018: Messy bun og hårknuter

En klassisk «messy bun» er ikke lenger forbeholdt sofakrok og late helger. For å fikse den tilfeldige og rufsete looken kan det være lurt å bruke et teksturgivende produkt i håret, som gjør at det lettere holder seg på plass og gir ekstra volum og fylde. Fest gjerne noen søte spenner i håret for et litt mer pyntet uttrykk. Også andre knutefrisyrer var å se på høstes catwalker, fra de helt stramme ballerinaaktige variantene, til mer kunstneriske kreasjoner.

Med disse triksene vil du aldri mer ha dårlige hårdager!

Hårmote høst 2018 - hårknute messy bun

Hårtrend 2018: Krøller

Er du så heldig å ha krøller fra naturens side? Legg bort rettetanga og slipp dem løs! Krøller og krusete hår er å se overalt denne sesongen, helst i viltre og naturlige varianter. Kanskje dette er sesongen du skal teste permanent?

Hårmote 2018: Høstens fineste hårfrisyrer - krøller

Hårmote høsten 2018: Dyp sideskill

En dyp, glatt sideskill er den perfekte festfrisyren denne høsten og vinteren. Bruk gjerne en rettetang for å legge hårene og en kraftig hårspray eller -gel for å holde dem på plass.

 

Hårmote høsten 2018: Hårfrisyre - dyp sideskill

Høstens hårtrender 2018: 90-tallstilbehør

90-tallet er den store inspirasjonen hva gjelder tilbehør til håret denne sesongen. Store plastklyper, tynne, glitrende spenner, hårbånd og ikke minst sikksakk-hårbåndene, har alle gjort et comeback.

Hårtrender 2018: Tilbehør, hårklyper, hårbøyle, pannebånd, hårspenner

Hårtrender 2018: Pannelugg-juks

Disse frisyrene var å se overalt på høstens visninger, og det geniale er at man ikke høver å ty til saksa for å skape disse pannelugg-frisyrene! Føn håret fremover om du ønsker «gardinlugg» à la Jason Wu, fest luggen med spenner og sett frisyren med en hårspray før du fjerner spennene igjen. Fest så håret bak ørene. Fremgangsmåten er lik om du ønsker sideskill-luggen som hos Sacai, men her kan det være lurt å bruke en hårpaste eller -gel for å få håret til å legge seg sidelengs over pannen.

Lufttørker du håret? Da bør du kunne disse smarte triksene!

Hårmote høsten 2018: Pannelugg-juks

Hårmote høsten 2018: Spennende fletter

Fletter forsvinner aldri helt fra trendbildet, men dukker gjerne opp i nye, kreative varianter hver sesong. La deg inspirere av blant andre Negris LeBrum og Ulla Johnson og lek deg med ulike teknikker!

Hårtrender høsten 2018: Fletter

Mer skjønnhet fra ELLE.no:

Slik får du perfekt hud!

Den store foundation-guiden

Den perfekte maskaraen

 

Relatert

basics

Skjønnhet: Back to basics

Disse seks produktene er alt jeg trenger i høst
Frisyrer for halvlangt hår

Fine frisyrer for halvlangt hår

Lyst på en forandring? Sjekk ut disse lekre frisyrene.

Dette bør du vite om peptider

Hva er peptider, og hvordan kan denne ingrediensen være bra for din hud?