horoskop

SpirituELLE: Er du mer intuitiv og synsk enn du selv tror?

– Denne solformørkelsen belyse alt som kveler potensialet ditt og hindrer deg i å leve din sannhet.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Denne ukas oraklekort er Kanalen, et kort som oppfordrer deg til å utvikle dine intuitive evner. 

Jeg har en teori – nemlig at du sannsynligvis er både mer intuitiv og synsk enn du selv tror. Er du allerede litt sensitiv for både menneskers og steders energi, så kan du trene opp evnene dine. Å styrke våre intuitive evner er som å trene opp en muskel!

Det finnes flere forskjellige intuitive sanser. Kanskje faller én eller to av sansene seg mest naturlig for deg, men vit at når du begynner å øve trene opp den sterkeste sansen din, vil du samtidig styrke de andre.

Klarfølt

Du opplever andres følelser og emosjoner. Denne sansen er sterkt knyttet til det å ha ekstra god empati.

Eksempel: Du får vondt i ankelen når du er sammen med en venn som har skadet ankelen.

Du kjenner plutselig en sterk følelse av sorg når du prater med en kollega, selv om dere snakker om noe helt hverdagslig.

Kari Opsal orakelkort

Klarvitende

Du bare vet noe, uten at noen har fortalt deg om det. Du føler deg trygg på at det er riktig, og kjenner denne tryggheten i kroppen, ikke nødvendigvis i hodet.

Eksempel: Du har en sterk følelse av at venninnen din er gravid, før hun forteller deg om det.

Du bare vet at prosjektet du holder på med på jobben vil bli en suksess, selv om du ikke har noen forutsetninger for å kunne være hundre prosent sikker.

Klarsynt

Du ser mentale bilder, objekter, symboler og visuelle videoer. Du ser lysglimt og farger.

Eksempel: Når du sitter med øynene lukket i meditasjon, ser du et bilde av en stor, gylden nøkkel. I samtale med en venn ser du bilder av hvordan han vil stråle dersom han våger å ta en utfordrende beslutning han står overfor.

Klarhørt

Du hører lyder og stemmer, omtrent som tanker inni deg, eller utenfor deg selv.

Eksempel: I en meditasjon er det som om du hører en stemme fortelle deg at du kan slappe av og hvile. Du synes du hører navnet ditt, selv om det ikke er noen fysisk i nærheten.

Klarluktet

Du lukter noe som ikke er i den fysiske verden rundt deg.

Eksempel: Du lukter plutselig din bestefars sigar, selv om han ikke lever lenger. Du kjenner lukten av hund når du tenker på hunden du hadde da du var liten.

Les også: Ukeshoroskopet for uke 17. 

Ukas orakelkort: Kanalen

Energier: guddommelighet, oppvåkning, transformasjon 

Å motta Kanalen er en oppfordring til å fortsette å utvikle dine egne intuitive evner. Kanskje er du i en fase hvor frekvensen din er i ferd med å høynes, noe som gjør deg ekstra åpen for kommunikasjon med det ikke-fysiske. Kanskje har du allerede en spirituell praksis der du kommuniserer med guidene og hjelperne dine. I så fall minner dette kortet deg om at det finnes en åpning til et nytt nivå for deg i denne fasen. Hvis du er ny i denne spirituelle praksisen, oppfordres du til å utforske videre, og å ta dine egne uforklarlige opplevelser på alvor. Det er mye å hente for deg ved å kommunisere med den andre siden. Sett en intensjon om at du bare er mottakelig for høyfrekvent informasjon som er for ditt høyeste og beste, og be guidene og hjelperne dine om et tegn. Lytt deretter godt etter svar. Husk at svaret kan komme på andre måter enn du kanskje tror. La kjærligheten og varmen fra hjelperne dine treffe hjertet ditt. Du er en kanal. Nyt denne spennende og ekspanderende tiden. 

Vil du utvikle dine intuitive og klarsynte evner? Bli med på en 5 ukers reise med Kari for å lære å kommunisere med dine spirituelle guider: Meld deg på her. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her.