horoskop

Dagens horoskop: Søndag 21. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På søndagen vil du gjerne møte venner eller familie. Du er sosial og har behov for å være sammen med mennesker rundt deg. Enten du stikker innom en eldre slektning for en kaffe eller tar en shoppingtur med en venn, blir det en virkelig koselig dag. Kvelden handler om nyheter av noe slag.

Tyren 20/4-20/5 

I dag føler du deg ikke helt bra. Du har kanskje vondt i kroppen eller er generelt utmattet. Lytt til kroppen din og juster planene hvis du har mange aktiviteter planlagt. Tyren er vanligvis veldig opptatt av å holde løftene sine hvis du har bestemt deg for noe, men av og til endres forutsetningene.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen handler om trening og å komme i form. Hvis du har muligheten, sover du lenge denne dagen. Hvis du ikke får sove ut, vil du ikke ha energi til å gi alt på de aktivitetene du har planlagt. Denne dagen bringer også ny informasjon om en investering du vurderer å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen blir litt morsom, men utfordrende på forskjellige måter. Du har en tendens til å være litt lat, spesielt når du har fri, men i dag blir du utfordret på flere måter, og for å klare disse utfordringene må du komme ut av komfortsonen din. Kvelden blir inspirerende og sosial.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen består av en kombinasjon av aktivitet og hvile. Du liker å jobbe med kroppen i dag, enten det er på treningssenteret eller hvis du er ute og jogger. Du har noen oppgaver som du må gjøre hjemme, så du prøver å fordele arbeid og hvile jevnt gjennom dagen. Kvelden handler om villedende informasjon.

Jomfruen 23/8-22/9 

Etter å ha tenkt mye i går, føles livet litt enklere i dag. Når man tar en beslutning, er veien dit vanskeligere enn selve beslutningen, uansett hva det blir. Det føles vanligvis bra når man først har bestemt seg, og det er slik du føler i dag. En fin dag å tilbringe med venner.

Vekten 23/9-22/10 

Du havner mellom to kranglende parter i dag, og du synes det er veldig vanskelig fordi begge vil at du skal ta deres side. Vekten liker ikke å velge side, spesielt ikke når det er to gode venner som ikke kan komme overens. I dag tar du et uvanlig initiativ for å få slutt på denne krangelen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Etter å ha gjort justeringer i økonomien din, kan du begynne å gjøre litt mer seriøse undersøkelser om en drøm du har. Det kan være en lang tur, men det kan også handle om bolig, et selskap eller en investering i deg selv. I dag får du et godt råd fra en eldre slektning.

Skytten 22/11-21/12 

I dag blir du veldig overrasket over en persons måte å handle på. Hen vil at du skal se hen og tar i bruk en minst sagt ukonvensjonell metode. Du er en person som blir sjarmert av denne typen oppmerksomhet, enten det gjelder vennskap eller romantikk. Kvelden byr på et herlig møte.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen handler om å hente seg inn og hvile. Du gjør så lite som mulig når det kommer til fysisk aktivitet, men du planlegger gjerne fremover i tiden. Du har planer for høsten som krever en viss innsats allerede nå. Om kvelden tar du gjerne en spasertur.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen fokuserer på hvile og avslapning. Dette er en dag der du skjemmer bort deg selv med mat du liker og personer du setter pris på. Du tar det med ro uansett hvilke aktiviteter du velger å delta i. Dette er ingen dag å stresse, du trenger en mulighet til å lade batteriene.

Fiskene 19/2-20/3 

Søndagen blir en glad, sosial og avslappet dag der du lader batteriene sammen med venner eller familie. Du gjør ikke så mye denne dagen, men akkurat mangel på aktivitet er bra for deg. Du trenger tid for både kropp og sinn til å lande i øyeblikket.

Powered by Labrador CMS