Skjønnhet

14. november, 2019

De beste produktene for farget hår

Slik pleier du farget hår, og dette er de beste produktene.

Sjampo til farget hår: Er du en av oss som ikke ble født med en lekker, glansfull hårfarge? En som går litt mer mot kommunebrun, enn «bronde» og «ombre»?

Da tyr sikkert du også til hårfarge, og er smertelig klar over at det er ekstremt viktig å bruke gode produkter for å unngå tørt og skadet hår. Det gjelder enten du helfarger, striper, bleker eller tar etterveksten hver 4-5 uke.

Farget hår trenger ekstra pleie og det er viktig at du konsulterer frisøren din om hvilke produkter håret ditt trenger. Noen trenger masse fukt, mens andre trenger å styrke håret med keratin/protein. Her er vi alle forskjellige.

Målet for alle som farger håret er jo en lekker hårfarge som sitter lenge og da er produktene du velger viktige. Spesielt sjampo og balsam til farget hår. Her er noen av våre absolutte favoritter til farget hår.

Sjampo til farget hår

Luminous Colour Shampoo fra Maria Nila, 269,-// Luminous Colour Conditioner fra Maria Nila, 269,- 

Du har vel fått med deg det veganske merket Maria Nila? 

Hårproduktene fra det svenske merket er 100 prosent vegansk, «cruelty free» og produsert i Sverige. Med andre ord; relativt kortreist.

Vi elsker produktserien for farget hår! Håret blir silkemykt og produktene lukter helt fantastisk.

 

Sjampo til farget hår

Luminous Colour Hair Lotion fra Maria Nila, 279,- 

 

sjampo til farget hår

 

Kérastase Reflection sjampo, 300,-// Hårmaske, 390,-

Serien Kérastase Reflection Chromatique er kjempegod for deg som farger håret. Vi er liker spesielt godt sjampoen og hårmasken.

I serien er det også produktet Touche Chromatique; skreddersydd fargekorrigerende pleie som blandes i hårmasken eller fondanten. Den skal korrigere ujevnheter i hårfarger og gi håret masse glans. Den kommer for fire hårfarger: cool blond, cool brown, copper og red – Perfekt mellom frisørbesøk.

 

sjampo farget hår

System Professional Color Save sjampo, 289,-//  Balsam, 319,-

Relanserte System Professional er helt fantastisk. Og du kan få et skreddersydd program for akkurat ditt hår. Perfekt når du farger håret og sliter med tørt eller skadet hår.

I tillegg til sjampo til farget hår, balsam og kur, har vi testet serien Balance for irritert hodebunn. Rett og slett en mirakel-serie hårprodukter.

Og Alpha Energy som er en «hair and scalp energizer» skal gi deg den beste hårkvaliteten du kan oppnå, og vi har faktisk merket stor forskjell.

Tips: Husk også at varmebeskyttende produkter er veldig viktig uansett om du har naturlig eller farget hår!

sjampo til farget hår

Alpha Energy Hair and Scalp Energizer, 699,- 

sjampo til farget hår

Shu uemura, Color Lustre sjampo, 390,-// Balsam, 480-// Maske, 530,-

Produktene fra Shu uemura er frie for sulfat og parabener. Sulfater er vaskemiddel, som får produktet til å skumme. Det er i de fleste sjampoer. Sulfat kan være en årsak til at hårfarge falmer, spesielt farge med røde pigmenter. Så prøv en sjampo til farget hår uten sulfat og se om fargen holder seg fin lenger.

I serien Color Lustre er det også «reviving hair balm» for varme eller kalde toner som fresher opp fargen mellom frisørbesøk.

Lyst til å bli scnadi blonde?

Relatert

Les også