Sommerferien er allerede godt i gang for flere og det er mange – inkludert oss – som elsker å oppdage nye interiør-perler eller loppemarkeder, både her i Norge, og i utlandet på ferie. Enda mer stas er det når man finner den ene tingen (lite eller stort) som får en plass i bagasjen og blir med hjem.

Vi har dilla på sandfarger, støvete pasteller, gode såper og dufter denne sommeren, og søker etter sommerfølelsen gjennom interiør.

Her er noe av det vi ønsker oss til hjemmet i juli!

Sommertilbehør til hjemmet

Loewes vakre duftlys kommer i tre ulike størrelser og med originale dufter som lakris, marihuana (!), tomatblad, rødbete og einebær.

Fra kr 768 på loewe.com.

Loungestolen Desert fra Ferm Living sender tankene til en bassengkant i Palm Springs på 60-tallet. Like fin ute som inne. Trekket er laget av 55 resirkulerte plastflasker, og kan enkelt tas av og vaskes.

Lungestolen Desert fra Ferm Living, kr 2949.

Spiralformede stearinlys er dekorative i seg selv.

Fra Hay, kr 249 for 6 stk.

Plakat av Nathalie Du Pasquier Freddo fra The Wrong Shop/OsloDeco, kr 599.

Disse er både kule og praktiske. Vi elsker glassene fra Pagina i rustfritt stål – de er like fine til drinker som iskrem, og holder innholdet kaldt på varme sommerdager.

Kr 495 for to stk.

Disse skal jeg spise iskrem med i sommer!

Fargerike skjeer i glass fra Hay, kr 379.

Dette er en av de fineste termokoppene jeg har sett. Steltons To Go Click er laget av dobbeltvegget stål, og holder kaffen varm i timevis. Med et enkelt klikk på lokket kan man drikke fra alle kanter av kruset.

Steltons To Go Click, kr 296.

Relatert

DECO: Ukens ønskeliste

Høst-romansen er absolutt i DECO: Ukens ønskeliste.

Les også

Dette er sjefredaktørens interiørfavoritter!

Sjefsredaktøren, Petra Middelthon, deler sine interiørtips for sesongen.
Knut og Kjartan

ELLE Decotalk: Knut & Kjartan

Vi tok en prat med ekteparet, Knut og Kjartan, om interiør, inspirasjon og fikk deres beste tips til hvordan å skape en gjennomført stil.

ELLEs Caroline Skjelbred sine interiørfavoritter

Kombiner naturfarger og sterke farger for det ultimate sommerhjemmet.