Visste du at it-jenter som Vanessa Rudjord og Hedda Skoug har et kollagenpulver stående på kjøkkenbenken som de sverger til?

Oslo Skin Lab® står bak denne skjønnhetsdrikken som skal bekjempe rynker, redusere cellulitter og har forebyggende effekt.

The Solution Anti-wrinkle collagen er et pulver som bidrar til å øke hudens elastisitet, samt redusere fine linjer og rynker. Det er forøvrig ikke et hvilket som helst kollagenpulver, nettopp dette kollagenet er nemlig hydrolysert, det vil si brukket opp i peptidlengder som huden kan utnytte. The Solution™ har grundige studier bak som beviser synlig reduksjon av rynkedybde i løpet av åtte uker. Dermed kan man være trygg på at daglig inntak gir effekt – både på rynker, linjer og cellulitter som allerede eksisterer, men også for å forebygge aldringstegnene de fleste av oss misliker.

Kollagenpulver

En pakke består av 28 praktiske porsjonspakker. Pulveret blander du i valgfri drikke, la det stå i et minutt til det er oppløst, og voilà – skjønnhetsdrinken din er klar. Du kan til og med ha det i maten din ettersom det er helt uten smak og lukt!

Kollagen er en del av hudens bindevev og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden ung og spenstig, dessverre synker det naturlige kollagennivået i huden fra 30-årsalderen. Det er da viktig å ty til noen beauty hacks slik at man holder huden sin naturlig, sunn og frisk!

Holistisk hudpleie er i vinden som aldri før, da vi vet at det vi får i oss påvirker kvaliteten på huden – både på godt og vondt. Ved å behandle huden innenfra har man også fordelen av at ALL hud får effekt – her snakker vi ingen punktbehandling! Daglig inntak har heller ingen påviste bivirkninger og resultatet blir helt naturlig.

Vi elsker dette produktet og du som ELLE-leser får 50% på første bestilling ved å klikke her!

Her er noen av effektene ved jevnlig bruk av The Solution:

-Reduserer rynkedybde med i snitt 20% i løpet av 8 uker
-Reduserer appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%
-Øker elastisiteten i huden og forebygger dermed nye rynker og linjer

Klikk deg inn her for mer informasjon om dette mirakelpulveret!

Relatert

hm fall2021

H&M lanserer sin høst-kolleksjon i samarbeid med gode venner.

Sånn vil vi kle oss nå!
elizabeth arden retinol

Nå lanseres øyekremen vi har drømt om

Og den inneholder super-ingrediensen Retinol.
shiseido iris

Dagens Craving: Shiseido Ultimune

Skru opp volumet på din hudpleie med Ultimune, du også!