Visste du at it-jenter som Vanessa Rudjord og Hedda Skoug har et kollagenpulver stående på kjøkkenbenken som de sverger til?

Oslo Skin Lab® står bak denne skjønnhetsdrikken som skal bekjempe rynker, redusere cellulitter og har forebyggende effekt.

The Solution Anti-wrinkle collagen er et pulver som bidrar til å øke hudens elastisitet, samt redusere fine linjer og rynker. Det er forøvrig ikke et hvilket som helst kollagenpulver, nettopp dette kollagenet er nemlig hydrolysert, det vil si brukket opp i peptidlengder som huden kan utnytte. The Solution™ har grundige studier bak som beviser synlig reduksjon av rynkedybde i løpet av åtte uker. Dermed kan man være trygg på at daglig inntak gir effekt – både på rynker, linjer og cellulitter som allerede eksisterer, men også for å forebygge aldringstegnene de fleste av oss misliker.

Kollagenpulver

En pakke består av 28 praktiske porsjonspakker. Pulveret blander du i valgfri drikke, la det stå i et minutt til det er oppløst, og voilà – skjønnhetsdrinken din er klar. Du kan til og med ha det i maten din ettersom det er helt uten smak og lukt!

Kollagen er en del av hudens bindevev og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden ung og spenstig, dessverre synker det naturlige kollagennivået i huden fra 30-årsalderen. Det er da viktig å ty til noen beauty hacks slik at man holder huden sin naturlig, sunn og frisk!

Holistisk hudpleie er i vinden som aldri før, da vi vet at det vi får i oss påvirker kvaliteten på huden – både på godt og vondt. Ved å behandle huden innenfra har man også fordelen av at ALL hud får effekt – her snakker vi ingen punktbehandling! Daglig inntak har heller ingen påviste bivirkninger og resultatet blir helt naturlig.

Vi elsker dette produktet og du som ELLE-leser får 50% på første bestilling ved å klikke her!

Her er noen av effektene ved jevnlig bruk av The Solution:

-Reduserer rynkedybde med i snitt 20% i løpet av 8 uker
-Reduserer appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%
-Øker elastisiteten i huden og forebygger dermed nye rynker og linjer

Klikk deg inn her for mer informasjon om dette mirakelpulveret!

Relatert

maskara guide

Drømmer du om lange vipper?

Slik legger du maskara som en proff.

Dagens craving: ZO Retinol Skin Brightener

Derfor elsker vi dette produktet.
HASTENS BRITANNIA

EVENT: Hästens x Britannia

Sweet dreams på Britannia.