Vi har alle våre problemer med håret og drømmer om den perfekte manken. Hvordan dealer du med brusete hår, flatt og livløst hår, eller statisk hår?

Her får du svaret:

Problem 1: Brusete hår

Løsning: Hvis håret ditt er brusete, bruk tid på å føne det helt tørt (ikke med håndkle) slik at håret holder seg glatt lenger. Det burde vare i 2/3 dager hvis ikke håret ditt blir fort fett. Del håret opp i
seksjoner og bruk en børste (gjerne en rundbørste) og føner av god kvalitet. Da vil du oppleve at håret ditt blir mindre elektrisk og brusete.

Problem 2: Flatt og livløst hår

Løsning: Bruk fingertuppene til å massere hodebunnen. Dette gir håret ditt et øyeblikkelig løft. Hvis håret ditt er veldig fint, bruk et hårpudder som hjelper røttene til å gi håret det volumet du ønsker deg.

Problem 3: Statisk hår

Løsning: Bland litt balsam med vann på en sprayflaske og ta den med i vesken (velg en reisestørrelse). Ristes før du lett sprayer det over håret. Dette fjerner elektrisiteten, og gjør at håret føles mykt og lukter godt.

Problem 4: Floker og flisete tupper

Løsning: Alt du trenger å gjøre er to raske forandringer. Først bør du skifte putetrekket fra bomull til silketrekk. Håret har en tendens til å floke seg når du sover, og putetrekk i silke er både mykere og skaper mindre friksjon. I tillegg er de også med på å hindre flisete tupper. For det andre bør du bytte ut hårbørsten din med en av god kvalitet – helst en naturbørste som ikke sliter så mye på håret ditt.

Problem 5: Uregjerlige krøller

Løsning: Krøller som ikke vil adlyde har det best med en leave-in balsam eller en liten dråpe av din vanlige balsam som er mikset med et stylingprodukt for krøller. Vekten fra balsamen hjelper håret til å holde krøllene sammen samtidig som det blir silkemykt. Du kan også vri krøllene mens det tørker for å hjelp krøllene på plass.

Problem 6: Dårlig tid

Løsning: flett håret når det er vått. Hvis du går med flette den ene dagen får du krøller neste dag. Da er det også godt egnet til å sette det opp den tredjedagen. Tre ulike hårstiler på tre dager uten at du
trenger å vaske håret.

Produktene som redder en dårlig hårdag

4 harprodukter for perfekt har

1. L’Oreal Professional’s Mythic Oil Original Oil, 161,-// 2. Redken Curvaceous Conditioner, 129,-// 3. ghd natural bristle radial brush, 279,-// 4. Schwarzkopf Osis Dust It Mattifying, 69,-

 

Mer skjønnhet fra ELLE.no:

Slik får du perfekt hud!

Den store foundation-guiden

Den perfekte maskaraen

 

Relatert

Anja Rubik på Met-gallaen

Få beauty-looken til Anja Rubik

Avslappende beach waves, solkysset hud og rocka eyeliner – slik får du looken!
Hudproblemer

Avslører huden din hva du spiser?

Har du et vinansikt? Eller spiser du for mye sukker eller gluten? Sjekk her!

Dagens craving: pisket krem til ansiktet

En enkel fuktighetskrem som har blitt en stor favoritt!