FALT UT AV TIDEN

Israelske David Grossman vant nylig Man Booker International Prize for romanen Horse Walks into a Bar. Den er for tida under oversetting, men enn så lenge kan vi dykke ned i Falt ut av tiden – Grossman utforsker et tema som i ulik grad opptar oss alle – nemlig døden.

BYENS SPOR

En av landets største forfatter, Lars Saabye Christensen, fylte 60 år den 21. September, og dette markeres med flere nyutgivelser av hans tidligere bøker, deriblant Etter karnevalet og Stedsans: noveller. Forfatteren slipper også en ny bok, Byens spor.

GLEM MEG

Forfatter Alex Schulman skriver om sitt desperate forsøk på å få moren til å legge seg inn til avrusning, og skildrer et gripende og opprivende forhold mellom mor og sønn.

I HANS ARMAR

Boka handler om kjærlighet, og hvor grusom, varm, vakker og nedbrytende den kan være. Marit Tusvik har skrevet en rekke bøker og skuespill, og denne kommer med lovnader om å være like fantastastisk som alt annet hun har skrevet.

DEN SOM SER

Herbjørg Wassmo kommer endelig med en oppfølger til trilogien og egenrådige og tøffe Diana, tjue år etter at siste boken i serien, Karnas arv, ble utgitt. Stor stas – vi gleder oss til Den som ser, som innledes i 1890, når Dina fravlegges.

Relatert

Hva skjer her, og hvor er Big?

Siste nytt fra 'And just like that..'.-settet.

Dette er det nye Munchmuseet

Endelig åpner dørene til det nye Munchmuseet i Oslo.
verdens verste menneske kino

Derfor må du se Verdens verste menneske på kino

Hva skal du i helgen? – På kino så klart...