ELLE i annonsesamarbeid med Th. Marthinsen

De nye Dew-vasene designet av 5. generasjon Th. Marthinsen, industridesigner Anette Marthinsen, er virkelig et syn for øye. Disse vil vi pynte opp hjemmet vårt med!

Dew-vasene er munnblåst hos den norske glassprodusenten Magnor, som har produsert produkter i glass siden 1896.

Helt nye vaser fra Th. Marthinsen

Th. Marthinsen

Den lekre Dew-vasen i blå krystall pynter opp både kjøkkenbenken, spisebordet og vinduskarmen. Den er like lekker alene som med snittblomster oppi.

Dette er en stilren og klassisk vase du kan ha lenge!

Dew-vasene er inspirert av norsk håndverk og tilpasset den nordiske fauna. De lyse, klare fargene og den opake overflaten forsterker dette uttrykket.

Th. Marthinsen

Stiltips! En enkel blomst i kombinasjon med sølv og Dew-vasen i klar krystall er alt som skal til for å pynte opp i stua. Dew-vasene er like fine alene som i kombinasjon med flere.

Norske engblomster fra naturen har ofte sarte stengler og trenger god støtte. Dette har Th. Marthinsen tatt hensyn til i utviklingen av sine Dew-vaser. Med sin vekt og tyngde tåler disse vasene også kvister fra naturen.

Th. Marthinsen – Munnblåst i krystall

Th. Marthinsen

Liten Dew-vase i klar krystall, kr 995. Liten Dew-vase i sart gul krystall, kr 1 425. Høy Dew-vase i blå krystall , kr 2 250.

Vasene som er munnblåst i krystall, utfordrer materialet og dets korte bearbeidingstid med sin presise avrundede avslutning. Det krever mange års erfaring å få til dette!

Th. Marthinsen

Vasene passer like godt til snittblomster, gress og strå fra naturen samt kvister fra skog og hage. De er perfekte til bordoppdekninger, på badet eller nattbordet.

Glass/krystall er i likhet med alle materialer Th. Marthinsen jobber med, også et naturlig materiale, og kan gjenvinnes.

Th. Marthinsen

Den høye vasen kan like gjerne brukes på soverommet som til et stilleben i stuen.

Th. Marthinsen Sølvvarefabrikk ble grunnlagt i 1883 av Thorvald Marthinsen. Fabrikken holder til i Tønsberg. Bedriften spesialiserer seg på en rekke ulike produkter, hovedsakelig i sølv, men bruker også andre materialer. 

Relatert

De myke pakkene vi vil ha under juletreet i år

Dette er julegavene som passer for alle!
elizabeth arden

LUKE 5: «En perfekt hudpleierutine»

I dagens luke av ELLEs julekalender deler vi "oppskriften" bak en perfekt hudpleierutine.
ASPIRE BRANDS

Festsesongens ultimate «beauty prep»

Disse tipsene er både enkle og effektive!