Disse pannekakene, laget enkelt og greit av banan, havregryn, litt mel, melk og egg er både næringsrike og smakfulle. Har du bananer som begynner å bli overmodne er dette perfekt å bruke dem til. Toppet med deilige bær og banan, en klatt cashewnøttsmør og litt lønnsesirup og man er (nesten) klar for hva som helst. God helg <3

Ingredienser til ca 6 små pannekaker

2 dl havregryn

1 dl melk 

1ss sammalt hvetemel 

2 egg

1 stor moden banan

1 liten klype salt 

Tilberedning

Mos bananen og tilsett de andre ingrediensene i en bolle. Bland godt sammen med en visp. Smelt smør i en stekepanne og hell forsiktig røra over med en øse/skje så du lager tre pannekaker i pannen. De skal være små og litt tykke. Stek noen minutter på svak varme før du vender de. La de steke til de er gyldne og gjennomstekt. 

Server pannekakene med lønnesirup, cashewnøttsmør og bær.

Relatert

vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.
caroline kildebo

ELLEs feriefavoritter 2022: Caroline Kildebo

Dette pakker ELLEs journalist og innholdsprodusent med seg på ferie i år.
CHARLOTTE SØRVALD

ELLEs feriefavoritter 2022: Charlotte Sørvald

Dette pakker ELLEs redaksjonssjef og skjønnhetsansvarlig med seg på ferie i år.