horoskop

Sommerens store horoskop 2023

Slik blir din sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023: Hva har plantene i sikte for oss denne sommeren? Er tiden inne for en ny romanse? Vil lidenskapen i forholdet blomstre opp – eller tørke inn? ELLEs astrolog spår at vi har en rolig – og latterfylt – tid foran oss.

De ytre planetene som har gjort dette tiåret så krevende, er alle på retur de neste månedene. Fremdeles må vi selvfølgelig leve med alt det de fram til nå har kasta på oss, men pr. nå vil de neppe bringe oss noe nytt. Dette gir oss muligheten til å fortsette som nå og bare håndtere situasjonen – eller helt enkelt konkludere med at det nå er tid for en pust i bakken.

Jupiter og Uranus, som vanligvis gir oss en og annen overraskelse på vårparten, befinner seg nå i den stille og stabile Tyren, og vil fortsette å bevege seg lenger vekk i august. Venus tilbringer hele sommeren med å sole seg i Løven, mens lille, travle Merkur morer seg med en av hans retrograde faser i favoritt-tegnet Jomfruen. Det er kun Mars som fortsetter å pushe framover, men selv han befinner seg på en del av himmelen som reduserer påvirkningskraften hans.

Så når planetene roer seg ned, gjør vi det samme. Dette er ikke tiden for nye, dristige initiativer – de tar kun fra oss altfor mye energi – i kjærlighetslivet og på alle de andre frontene. Dette er tiden for en rolig romanse, å verdsette det vi har – og kanskje for å gjøre ørsmå justeringer som bringer oss nær- mere hverandre. Fortsatt er det store mengder lidenskap, men det finnes også et snev av humor – noe som er like viktig.

Kjærlighet og latter går hånd i hånd, og kanskje nettopp det er noe som vi har savna de siste månedene. Denne sommeren bringer med seg begge deler.

Slik blir sommeren for ditt stjernetegn:

Væren 21. Mars – 20. April

Tyren 21. April – 21. Mai

Tvillingene 22. Mai – 21. Juni

Krepsen 22. Juni – 22. Juli

Løven 23. Juli – 23. August

Jomfruen 24. August – 23. September

Vekten 24. September – 23. Oktober

Skorpionen 24. Oktober – 22. November

Skytten 23. November – 21. Desember

Steinbukken 22. Desember – 20. Januar

Vannmannen 21. Januar – 19. Februar

Fiskene 20. Februar – 20. Mars

Powered by Labrador CMS