horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Krepsen

Slik blir Krepsens sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Krepsen: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Krepsen 22. Juni – 22. Juli

Ved første blikk kan det se ut til at du i begynnelsen av juli befinner deg på akkurat samme sted som du var i fjor eller enda lenger tilbake, men det stemmer ikke. Det som har skjedd de siste månedene, er at Pluto flytta ut av forholds-sektoren i horoskopet ditt for en stund, men nå er han tilbake. Det betyr ikke at du er tilbake i det samme gamle forholdet – selv om det ser slik ut. Det betyr at du, i noen få uker, ser at ting kan være annerledes, så nå er du nødt til å se på forholdet i lys av den nye kunnskapen. Det kan godt hende at du har sett hvordan livet ditt hadde kunnet se ut om du hadde fortsatt som før, og det kan godt tenkes at det er det du ønsker – i så fall har dere lyst til å fornye løftene dere har gitt hverandre. Men det er mer sannsynlig at den temporære endringen av perspektiver har vist deg hva som er galt med situasjonen og hva som må endres. Er du villig til å jobbe hardt for å løse problemene? Eller bestemmer du deg for at dere har gått så langt det går sammen, og at det er på tide å finne en vei ut? Valget er naturligvis utelukkende ditt. 

Fullmånen i juli vil kaste et nytt og klart lys over alt sammen, og hjelpe deg med å få øye på ting du hadde glemt eller kanskje valgt å overse. Men du må ha i bakhodet at alt som Pluto er involvert i, vil ha sterke og varige effekter. Tidlig i august blir det intenst. Det er enkelte ting du vet at dere burde snakke om, ting som fort kan ende opp med en krangel, men som aldri gjør det. Det er en form for pussig, mumlende misnøye, som buldrende torden som truer med å gå over i en storm, men som allikevel bare stilner etter en stund. Den siste uka av august bryter stormen endelig ut. Ikke i form av skriking og krangel, men som noe mye mer sexy. Kysse og gjøre det godt igjen? Ja, men atskillig heitere enn setningen før antyder. På denne måten gjenopplever dere gode, gamle dager, gir uttrykk for kjærlighet, lufter utfordringene dere imellom og kvitter dere med sinnet – alt på én gang. Det føles fantastisk, og dette er antagelig det dere begge trenger, men samtidig løser det egentlig ikke noen av de store problemene – og det vet du. Uansett er det godt å vite at mellom de mørke skyene er det alltid noen spennende stråler av lys – og det letter trykket fra de foregående ukene.

Nå når dere igjen kommuniserer og ikke lenger sitter der tause, kan dere snakke om hvor dere ønsker å ta forholdet videre. Det dere vil oppdage på slutten av sommeren, er at dere fortsatt deler de samme ambisjonene. Hva dere ønsker å gjøre med livene de- res, og hvilken retning dere skal i – ingenting av dette er forandret. Men nå ønsker du dette av andre grunner: Det er en fundamental uoverensstemmelse i deres individuelle motivasjon, og i noen tilfeller krasjer din partners intensjoner fullstendig med dine egne faste prinsipper, og det kan du ikke se gjennom fingrene med. Nå forstår du endelig den egentlige årsaken til de urolige følelsene dine. Du har måttet grave veldig dypt for å finne den, men sånn er det med Pluto. Han representerer det ubevisste; de tingene som ligger skjult, men nå som du har funnet dem, og vet hva de er, kan du jobbe med dem. Du er ikke lenger der ute i mørket, og det synes du er veldig oppmuntrende.

Powered by Labrador CMS