horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Løven

Slik blir Løvens sommer.

Publisert Sist oppdatert

Sommerhoroskop 2023 for Væren: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Løven 23. Juli – 23. August

Dette kommer til å bli den beste sommeren på veldig, veldig lenge. Kjærlighetsplaneten Venus, som representerer lykke og alle gode ting, er allerede i tegnet ditt på begynnelsen av sommeren. Og der blir han værende helt fram til begynnelsen av oktober. Du har med deg Venus hver eneste dag denne sommeren, og det kommer du til å elske.

Hvis du ønsker det, kan du nyte å ha Venus i tegnet ved å tilegne sommeren til egenpleie, bobler og iskrem, eller å omfavne en ny romanse – begge deler er innenfor Venus’ innflytelsesområde. Men det finnes også dypere nivåer her. Venus og Sola sammen, slik de er det i midten av august, kan tydeliggjøre et punkt der du innser at du har fått det du ville ha og er fornøyd med det. På våren var det fortsatt ting du ville gjøre, eller det var noe du skulle ønske du kunne si var ditt. Nå har du fått det, og du trenger ikke gjøre så mye mer. Du er fornøyd med å være der du er. 

I livet vårt blir vi stadig oppfordra til å sikte høyere, eller raskere, eller å bruke mer, og øyeblikk der vi kan betrakte oss selv og si at vi føler oss fornøyd er av de sjeldne. Og når de oppstår, er det ikke alltid at det inntreffer i Løven, men denne sommeren skjer det. Så du kan forvente deg en periode der du har det veldig bra med deg selv og setter pris på det livet du lever. Dette vil kun vare en kort stund – før neste bølge av planetarisk aktivitet krever din oppmerksomhet, men prøv å ta med deg den følelsen av ro og indre tilfredshet, og kjenn på den når ting blir mer hektiske.

Hvis Venus får deg til å utstråle ro og lykke, kan det hende at din vante Løve-karakteristikk, i form av å være en naturlig leder, forsvinner for en stund – og at rivalene dine ser på dette som sin store mulighet. Det inntref- fer noen heftige sammenstøt i juli og august. Dette er fordi folk du jobber sammen med prøver å ta langsiktige beslutninger uten å konsultere deg først. Du kjemper tilbake, og naturligvis vinner du slaget – som du alltid gjør. Men på en eller annen måte ødelegger konflikten den fredelige Venus-stemningen som du likte så godt. Om livet på kontoret er fylt med konflikter, er iallfall tilværelsen på hjemmefronten svært god – og spesielt i ditt næreste forhold. Dis- kusjonene dere har om en framtid sammen, og spesielt om felles økonomi, de som ofte tidligere kunne forårsake litt krangling, glir nå knirkefritt uten at et eneste hardt ord blir utvekslet.

 Er dette fordi partneren din ser ting på din måte uten at du trenger å overbevise hen, eller er det at du er usedvanlig fleksibel og grei for tiden? Uansett årsak – dette handler nok en gang om påvirkningen fra Venus, som alltid fremmer enighet framfor uoverensstemmelser – er dere begge veldig fornøyd med resultatet.

September blir annerledes. Venus beveger seg igjen videre, og det samme må du gjøre. En ny mulighet oppstår, kanskje er den ikke mer en vag idé på dette tidspunktet. Normalt ville du ha venta til du hadde mer informasjon, men allerede nå er du klar for å gripe den. Dette sier mye om din fornyede trygghet på deg selv. Akkurat som en deilig ferie, var denne sommeren sammen med Venus nettopp det du trengte nå.

Powered by Labrador CMS