horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Skytten

Slik blir Skyttens sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Skytten: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Skytten 23. November – 21. Desember

Hva ønsker du deg av kjærlighetslivet ditt? Noe vilt og lidenskapelig som sliter deg ut, men der du stadig vender tilbake for å få mer? Eller et intellektuelt fellesskap framfor å dele kroppsvæsker? En du kan beundre på avstand? Eller bare en som kan holde deg med selskap når du legger ut på nye eventyr? Sannsynligvis alt sammen.

Uansett hvor du befinner deg på reisen din eller hvem du er sammen med i øyeblikket, er det to ting du trenger å være ob- servant på denne sommeren. Den første er posisjonen til Venus, som tilbringer hele sommeren i den høyeste, mest raffinerte, filosofiske og åndelige delen av horoskopet ditt. Så akkurat nå forestiller du deg, og strekker deg etter, kjærligheten i sin ypperste, mest fullkomne – og uoppnåelige – form. 

Dette er veldig inspirerende, men ikke spesielt realistisk. Noe sånt er pr. definisjon umulig, så det er ingen vits i å sammenligne deg selv eller den du er involvert i med den slags perfeksjonisme. Hvis du er nyforelska, befinner du deg selvfølgelig på et tidlig, hett og svært spennende stadium, og du opplever denne perfeksjonen – og det er helt greit. Men hvis du er i et forhold som har vart en stund, eller om du er singel for tiden, bør du prøve å ha en mer realistisk tilnærming. Antagelig skimter du ikke de eteriske toppene, men det finnes allikevel så mye å nyte, og det er ingenting å kimse av.

Den andre er at du føler deg forlatt. Den personen du har lagt din elsk på, ser ut til å bevege seg videre og oppover – der hen går fra den ene suksessen til den andre denne sommeren. Og selv om du naturligvis gleder deg over å se dette skje, greier du ikke å la være å tenke at avstanden mellom dere øker – og at dette kanskje kan føre til at vedkommende får mindre følelser for deg. Kanskje du til og med føler på litt misunnelse? Hvorfor er det ikke du som står der oppe på seierspallen? Svaret er at livet har sine opp- og nedturer, og nå, mens partneren er på høyden, er du i en tregere fase – akkurat som planetene som representerer deg. Om noen måneder vil det være omvendt, og hvis dere virkelig bryr dere om hverandre, vil ikke noe av dette utgjøre en forskjell. 

Men du, under den for øyeblikket sterke påvirkningen fra Venus, sammenligner selvfølgelig hele tiden det som skjer med dette idealiserte konseptet av kjærlighet. Flere ganger i løpet av de kommende månedene vil du merke kjærligheten. Den strekker seg etter deg, snakker ekstatisk om alt det dere skal gjøre sammen framover og vil kanskje til og med be deg om hjelp. Så du er slett ikke, på noe vis, forlatt – det er heller motsatt. Vedkommende ønsker å ha deg ved sin side på veien. Og hvis hen nå styrer retningen, hva så? Dere reiser, ser og opplever alt det nye sammen. Er det ikke dette du alltid har ønsket deg? Nå har du det. Ikke la det å sammenligne dere med et uoppnåelig ideal sette deg ut av spill.

Powered by Labrador CMS