horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Vannmannen

Slik blir Vannmannens sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Væren: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Vannmannen 21. Januar – 19. Februar

Hvis du har lengta etter en kjærlighetssommer, så får du det nå. Med Venus i kjærlighetssektoren av horoskopet ditt i de neste tre månedene og hele ni kontakter mellom de forskjellige planetene, indikerer dette at du og beundrerne dine kommer til å få det veldig travelt.

Her foregår det fire forskjellige historier som dreier seg om relasjoner. Dette betyr ikke nødvendigvis at du er involvert i fire ulike mennesker – selv om det ikke er umulig – det kan helt enkelt bety at du tar et blikk på alle relasjonene dine; de fra jobben og de personlige, ut ifra fire forskjellige synspunkter. 

I den ene legger du utelukkende vekt på jobben og statusen din. Er dette en romanse med en arbeidskollega? Kanskje, men i så fall vil dette bli et maktspill, som, selv om det er spennende nok, antakelig ikke tilbyr den nære, personlige og følelsesmessige relasjonen du trenger. Muligens er dette kun en mulighet til å stå ved siden til en som stiger raskt og høyt i gradene. 

I løpet av noen intense uker kan dette forandre livet ditt, men det vil også kreve mye av deg, og i midten av august er dere venner, men ikke lenger et par. I den andre historien tilbringer du mye tid sammen med en som har et mindre komplisert syn på livet og som er mer leken. Her finnes det ingen ambisjoner om å konkurrere med hverandre – kun å tilbringe morsomme og glade dager sammen. 

Et sted i slutten av juli tenker du at med dette forholdet har du funnet det du ser etter, og det kan godt tenkes at det er det som får deg til å bestemme deg for å avslutte det første. Men når sommeren er på hell, innser du at dette kun er en sommerflørt; et kort blaff av kjærlighet som har gitt deg sommerfugler i magen, disse små insektene som ikke overlever årstiden. Her og nå er det deilig, men når du prøver å legge planer for framtiden, blir din nye flamme fylt med tvil. Her må det legges til at du også er svært glad i uavhengigheten din; det er slik det er med Vannmannen. Vekten og Tvillingene, som er de andre lufttegnene, trenger alltid en partner, men du trives utmerket alene.

Solas justeringer i forhold til din herskerplanet Uranus gir deg en påminnelse om hvor godt du liker å stifte nye bekjentskaper og finne på noe nytt, men i august får du en pekepinn på at å gå inn i en nær relasjon krever at du må ofre noe av friheten din. Så du må bestemme deg, uansett hvilket forhold du er i på den tiden, om hvorvidt dette er en pris du er villig til å betale. I september vil sola vise deg at det er mange forskjellige måter å definere et forhold på, og den delen av deg som liker å være en radikal regelbryter, oppmuntres av dette. Men greier du å finne en person som tenker på samme måte, og kan to slike frie sjeler være i stand til å forplikte seg til hverandre?

Samtidig med dette beveger Venus og Uranus seg varsomt inn og ut av horoskopet ditt, og du spør deg selv om dette er det du vil og om du virkelig er villig til å gå all in. Dette spørsmålet er på mange vis unødvendig, fordi hjertet ditt har funnet svaret lenge før hodet ditt. På slutten av sommeren vet du at du har hatt mye moro, og du har fått svar på noen av spørsmålene dine – men allikevel klamrer du deg til uavhengigheten din, noe som sannsynligvis alltid var meningen.

Powered by Labrador CMS