horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Jomfruen

Slik blir Jomfruens sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Jomfruen: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Jomfruen 24. August – 23. September

Helt siden Saturn gjorde sitt inntog i forholds-sektoren i horoskopet ditt i mars, har du vært veldig bevisst på tilstedeværelsen deres – og alt stresset det har forårsaket. Nå når din egen planet Merkur returnerer til tegnet ditt, konfronterer du Saturn for første gang. På grunn av dette vil du og ditt nåværende forhold bli testa de neste ukene på mange forskjellige måter. Det høres sikkert tøft ut, og på noen vis blir det vanskelig, men ting som overlever tøffe tider, kommer seg vanligvis ut av dem både bedre og sterkere – så forholdet ditt vil ri stormen.

Den ene tingen som ikke endrer seg oppi alt dette, er trua di på at du kan gjøre forholdet ditt bedre. Du er nok bevisst på dets feil og mangler – hvis du ikke er det, vil Saturn ganske snart vise deg dem – og du er fast bestemt på at dette kan du fikse. Mars vil gi deg all den styrken og besluttsomheten du trenger. Han befinner seg i Jomfruen mesteparten av juli og nesten hele august. Din egen planet Merkur vil også være der i august og september, og selv Sola vil befinne seg i Jomfruen på bursdagen din. Dette er en formidabel allianse av planetarisk superkraft, og en kjempende Saturn vil ikke lenger oppleves som en håpløs oppgave.

Saturn vil alltid belyse svakheten i en situasjon eller hvem som tar feil i en diskusjon, og det gjør han nå også. Du tok en enormt stor avgjørelse tidligere på året, en avgjørelse dere begge var enige om, men det virker som om var en og annen tvil der som aldri kom til uttrykk. Dette bringer diskusjonen opp igjen på nytt. 

Måten forholdet ditt var fram til dette punktet, virker nå å være en tapt gullalder. Dere ønsker begge å rette opp i dette – hvis det er mulig. Allikevel er du smart nok til å innse at du ikke kan vende tilbake til fortiden – og at hvis du så gjorde, ville det ikke blitt like bra som du husker det. Men du kan plukke ut det som var så bra den gangen, og bruke det som en ramme rundt framtiden. Det er akkurat dette du prøver å gjøre denne sommeren. 

Diskusjonene vil bli mange, du vil vinne litt terreng og du vil uten tvil gi noe tilbake, men du bør prøve å ikke se på dette som en krig om territorier – fordi det handler om å føre ting sammen, ikke å skille dem.

Dette blir ikke så vanskelig som det først ser ut til. Det blir tre gode, støttende justeringer mellom planetene som hjelper deg og partneren din gjennom august og september. Disse synlig- gjør at du innerst inne fortsatt vil det samme som før. Dere ønsker å hjelpe hverandre, og dere er faktisk mye nærere hverandre enn det kan se ut som når dere er midt i en krangel. Begge ser dere det gode i hverandre, og dere er villige til å komme med innrømmelser for å få forholdet til å fungere. Dette er flott. I slut- ten av den første uka i september er krisen over. Dere har vært ærligere med hverandre enn noensinne, og denne ærligheten har ført til en større forståelse. Og – som alltid med Saturn – du er sterkere enn du var.

Powered by Labrador CMS