horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Tvillingene

Slik blir Tvillingenes sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Tvillingene: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Tvillingene 22. Mai – 21. Juni

Hvis du hadde håpet at en heit ny romanse skulle kaste tryllestøv over sommeren din, er det mulig du blir skuffa – men det er kun fordi dette er noe som ikke ser ut til å være det du hadde forventa. Ditt livs neste store kjærlighet er klar for å utfolde seg. Dette starter i juli, men det er ikke sikkert at du legger merke til det – kanskje fordi det kun er snakk om et nytt ansikt på jobben eller en du ser på en kaffebar, som kjøper sin daglige kaffe, som deg. Men etter dette kommer du til å kjenne vedkommende igjen når du ser hen, og det kan godt være at dere utveksler noen få ord, men tanken om at dette skal bli en stor romanse er helt fraværende. Dette er et av de forholdene som starter i det små, og som tar lang tid å vokse. Du tror kanskje ikke at det er nå det skjer, men det er det.

I tillegg har du blikket ditt vendt i en annen retning, og dette gjør naturligvis det hele mer komplisert. Det finnes en annen i livet ditt, en du allerede har en historie med, og du har fokus på at dere to skal finne tilbake til hverandre. Denne personen forsøker faktisk å komme seg unna deg, og formidler dette så snilt og varsomt som hen bare kan; dere har hatt en fortid sammen, men det kan ikke bli noe i framtiden, bortsett fra at dere kan være venner. Hver gang denne personen tar et skritt bort, følger du etter – ivrig som du er etter å tette igjen grøfta mellom dere. 

Så, etter noen tøffe, men helt nødvendige beskjeder, forstår du budskapet og lover å holde deg unna – selv om du innerst inne ikke er villig til å akseptere sannheten. Men du vet også at hvis du greier å finne noe nytt å holde deg opptatt med, går dette helt greit. Derfor kaster du deg nå inn i en rekke nye greier, men til tross for all den energien du legger i det, virker ingen av dem å være helt riktige for deg. Sannsynligvis kommer du til å se på minst en av disse flørtene som fullstendig bortkasta tid og noe du overhodet ikke håpet på. Men fra midten av august og framover blir det en endring. Det ser ut til at du har lagt fortidens følelser bak deg, og det kan til og med være at du tilbringer noe tid sammen med eks-kjæresten din – uten å gjøre noe som helst for å re-starte forholdet. Det kan til og med være et dere er vel fungerende arbeidskollegaer. Dere har begge gått videre, og det er bra. I midten av september går det opp et lys for deg, og du skjønner at du er klar for noe nytt – eller en ny person i livet ditt, og at du ikke lenger trenger, eller engang har noe ønske om, å klamre deg til fortiden. 

Dette er et stort steg framover. Det er nå du får øynene opp for den personen du møtte tidligere på sommeren, personen som dukka opp i periferien så å si daglig, og som du nå er blitt godt kjent med ... Nå vet du hvilken kaffe hen foretrekker, og det er dette mennesket som får deg til å le. Du forstår nå at denne personen betyr mer for deg enn eks-kjæresten du ikke ville gi opp for noen uker siden. Dette er ikke et tilfeldig forhold eller en erstatning for tapt kjærlighet, men før du kunne oppdage det måtte du gi slipp på det som var og gjødsle det som trenger tid for å gro. I slutten av september kutter du alle bånd til fortiden og det den en gang betød for deg. Fra nå av er det kun nostalgiske minner, og all følelse av tilhørighet har gått opp i røyk. Du har nådd et krysningspunkt, og du kan trygt fortsette framover.

Powered by Labrador CMS