horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Tyren

Slik blir Tyrens sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Tyren: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Tyren 21. April – 21. Mai

Enten er du i ferd med å etablere deg på nytt etter nylige omveltninger, eller du bygger rede for å pleie et nytt kjærlighetsforhold. Avhengig av statusen på ditt nåværende forhold, vet du selv hva det er snakk om. I begge tilfellene står du støtt på egne bein i ditt eget territorium, i ditt hjem, og der tenker du å bli værende. Noen mennesker vil påstå at du kan være altfor defensiv, men det eneste du faktisk gjør er å oppholde deg der du føler deg trygg. Dette er veldig typisk for Tyren. Kanskje du har opplevd å bli såra de siste månedene, noe som gjør deg usikker og har ført til at du ikke ønsker å ta nye sjanser før du igjen føler deg helt trygg på deg selv. Alle som vil nærme seg deg, er nødt til å respektere deg og alt det fører med seg. Hvis de ikke er villige til det, har du ikke noe ønske om å treffe dem – og du er iallfall ikke villig til å forlate den trygge sonen din for å se dem.

Men selv når du er på ditt mest forsiktige, skjønner du at du ikke kan sitte stille i båten for alltid. Du har et liv å leve, og for øyeblikket befinner også to av de ytre planetene seg i tegnet ditt, Jupiter og Uranus. De er riktignok i en stille fase nå, men de oppfordrer deg allikevel til å fortsette og gå videre – og det blir du veldig oppmerksom på. Når din egen planet Venus beveger seg forsiktig fram og tilbake over basissektoren i horoskopet ditt, og hjelper deg med å føle deg trygg, oppretter hun kontakt med Jupiter to ganger og tre ganger med Uranus.

Hvert av disse møtene representerer deg, der du tester og vurderer det som blir tilbudt deg – og der du bestemmer deg for hvorvidt det du får tilbud om er noe du ønsker å ta imot i dette stadiet av livet. Er du trygg på å håndtere det, eller bør du takke nei, ignorere det eller prøve? I enden av veien vil du ta imot det de store planetene har å gi deg – for det er dette mønsteret livene våre følger. Sommeren vil iallfall gi deg muligheter til å tydelig kunne se hva du tilbys, slik at du får muligheten til å tenke deg om – istedenfor å kaste på deg noe helt uventa. Du er fornøyd med denne mildere tilnærmingen.

Heldigvis trenger du ikke å være alene med disse beslutningene. Du har folk i livet ditt som virkelig bryr seg om deg, og som ønsker å være ved din side. De er kloke nok til ikke å komme for tett på når du trenger tid for deg selv, men de er tydelige på at de er der når du trenger dem. Disse menneskene eller denne personen vurderer også sitt forhold til deg, og spør seg selv om det er dette de ønsker på dette tidspunktet, og så videre. På et tidspunkt, i slutten av juli, møtes dere og gir uttrykk for hvor viktige dere er for hverandre. Etter dette vet dere at dere er et par – selv om det noen ganger ikke helt føles sånn. August ser ut til å bli temmelig heit, der Mars tilfører fysisk begjær til det eksisterende og emosjonelle forholdet – men å greie å leve ut dette begjæret kan vise seg å bli vanskeligere enn dere hadde håpet på. Det handler utrolig nok om hvor vanskelig det er å finne tid på de travle timeplanene dere, men sånn er det ... De siste dagene i september eller de første i oktober vil sannsynligvis kunne tilby det dere begge ønsker. Det blir ikke perfekt, men bra nok – og virkelig verdt strevet.

Powered by Labrador CMS