horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Skorpionen

Slik blir Skorpionens sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Væren: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Skorpionen 24. Oktober – 22. November

De neste par månedene kan bli den mest irriterende perioden du noen gang har opplevd – eller de kan bli fantastiske. Hvis du går løs på dem med din sedvanlige konsentrasjon, energi og målrettethet, ender du opp med mindre enn du starta med. Men om du senker skuldrene noe og lar roen senke seg, og sier til deg selv at ting må skje litt etter litt og i tur og orden, vil alt bli bra.

Dette behovet for en mildere tilnærming vil bli tydelig i slutten av juli, når et av dine personlige prosjekter helt uventa blir sabotert av partneren din. Dette overrasker deg. Du hadde løst det hele, planlagt hver detalj og finkjemmet nettet for de ypperste varene til den beste prisen. Så hva slags kjepper i hjulet er det snakk om? Ikke andre enn at du bare antok at dere ville det samme. Du har valgt hva, hvor og når uten å be om aksept eller godkjenning – utelukkende på bakgrunn av dine egne meninger og preferanser. Derfor bør det vel egentlig heller ikke komme som en overraskelse at du får et nei. Dette handler ikke bare om noen store billettkjøp eller en flott reise til et eksotisk sted. Det skjuler seg en dypere, mer følelsesmessig tvist bak alt dette, og den eneste måten å løse dette på er å droppe de store planene dine og ta hensyn til hva som egentlig skjer i forholdet.

Noe lignende skjer i slutten av august, og denne gangen handler det om å legge press på noen. Jo hardere du pusher, dess vanskeligere er det for den andre parten å være enig – og til sjuende og sist vil du bare gå tom for energi og gi opp. Løsningen er å unngå å pushe, og at dere helt enkelt bare ser hva slags alternativer dere finner sammen. La så det dere blir enige om få vokse organisk ut ifra samtalene deres. Du kan tenke at dette framstår noe negativt, som om alle ytre krefter rotter seg sammen mot deg for å kaste bort tiden din og hindre deg i å oppnå det du vil, men det stemmer ikke. Det er planetene som forteller deg at du ikke skal være så besatt av å oppnå resultater, eller av at ting må gjøres på én spesiell måte.

Kanskje du har manøvrert deg selv inn i en blindvei? I så fall er alt du trenger å gjøre å justere skrittene dine litt – og gå tilbake til der du var for en liten stund siden. Nøkkelen til det hele er fleksibilitet og en vilje til å prøve ut nye ideer. Hvis du insisterer på en bestemt rute eller destinasjon, vil du møte på en del hindringer eller blokkeringer som vil skape problemer for deg. Men hvis du er innstilt på å prøve alternative ruter, vil det hele bli atskillig enklere. Finn ut hva som fungerer for deg. Skorpionen er tross alt et vanntegn, og det kjennetegner noe bevegelig, tilpasningsdyktig og noe som er i stand til å flyte med strømmen. Slutten av august byr på en lovende justering mellom Mars og Pluto, som begge er dine personlige planeter. Dette tyder på møter med nye mennesker, å skape nye kontakter og utveksler ideer. Til slutt ser det ut til at planetene har fått deg ut av det faste tankesettet ditt: Du kan endre deg, forholdene dine og framtiden. Alt dette er veldig bra.

Powered by Labrador CMS