horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Steinbukken

Slik blir Steinbukkens sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Væren: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Steinbukken 22. Desember – 20. Januar

Har du noen gang gått løs på en kjent oppgave fordi den ga deg en unnskyldning for ikke å engasjere deg i noe større og viktigere – noe nytt som framsto som skummelt? De neste månedene kan bli litt sånn, og spørsmålet du bør stille deg selv er selvfølgelig: Hva er det jeg er så redd for?

Tidligere i år beveget Pluto seg inn i Vannmannen etter mer enn et tiår i tegnet ditt. For få uker siden forflytta han seg igjen tilbake til Steinbukken, og vil befinne seg der resten av året. Du vet nøyaktig hva det handler om når Pluto er i tegnet ditt, og nå er du igjen i den samme situasjonen og kjenner på det samme presset. Og det er en lettelse. Alt er så kjent, og du vet hvordan du skal håndtere det. Det du bør konsentrere deg om, er imidlertid din egen planet, Saturn, som nå jobber seg igjennom Fiskene. Dette handler om å finne din vei gjennom nye omgivelser, og skape relasjoner både på jobben og privatlivet. Det høres enkelt ut, men for deg er dette et minefelt. 

Det tar lang tid før du stoler helt på noen, og du er ikke komfortabel med de lette samtalene som er en del av den sosiale hverdagskontakten. Hva skjer hvis du sier noe galt? Hva om intensjonene dine blir feiltolket? Ved et tilfelle i juli er en du har sett på som en god venn ganske uenig i noe du sier, og diskusjonen ender med en kjempekrangel som viser hvor forskjellige deres synspunkter og holdninger egentlig er – til tross for at dere er venner. Her kan du enten be om unnskyldning eller trekke deg unna, men uansett vil opplevelsen forsterke all redselen din for å stole på folk eller å la dem komme for nær deg. 

Men løsningen er ikke å isolere deg. Du må gi av deg selv både på jobben og i de personlige forholdene dine. For å hjelpe deg med dette har kjærlighetsplaneten Venus gjort sitt inntog, og hun vil tilbringe helle sommeren i den delen av horoskopet ditt som handler om den fjerne framtiden og belyse hva du bør strekke deg etter. Hun er ikke i direkte kontakt med Saturn, men hun er der som en ledestjerne for å vise deg veien til å finne noe å tro på. Kanskje du fram til nå har prøvd for hardt å få et dypere forhold til andre, og at du har pressa på for å få forholdene til å gå raskere videre?

Hvis det er sånn det henger sammen, vil denne sommeren – når Saturn senker tempoet – gi deg en sjanse til å igjen hente fram forventningene dine. Siden Jupiter og Saturn også tråkker på bremsene i kjærlighets-sektoren av horoskopet ditt, vil du oppleve at visse mennesker som du bryr deg om, finner det lettere å være sammen med deg, og dermed liker deg bedre. Det er rom for at relasjonene naturlig finner sin egen form, og det er fint. Best av alt er det at et nytt vennskap som oppstår under påvirkning av Venus i midten av august, ser ut til å vokse stille, men raskt – slik at dere mot slutten av måneden er verdens beste venner. Dere trives svært godt i hverandres selskap, og kanskje dere til og med er klar til å ta det ett steg lengre – selv om ingen vil si noe på det hvis dere velger å holde igjen og bare forbli venner. Sammenligna med hvordan du hadde det på begynnelsen av sommeren, er dette atskillig mye bedre.

Powered by Labrador CMS