horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Fiskene

Slik blir Fiskenes sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Væren: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Fiskene 20. Februar – 20. Mars

En av de mange måtene du vet at Saturn befinner seg i tegnet ditt på, er at han får deg til å ta kjærlighetslivet seriøst. Tidligere var du fornøyd med å tilbringe tid sammen med alle som svarte til drømmene dine, men disse relasjonene har gått opp i røyk like raskt som de ble dannet. Men nå ser det ut til at du leter etter noe mer solid, noe med en tydelig definert form og retning – eller hvis det blir for mye, så i det minste noen spilleregler. Dette er antakelig første gangen du har blitt tvunget til å forholde deg til Saturn på denne måten, så her må du lære og justere deg underveis.

Med en nydelig justering mellom herskerplaneten din Neptun og din partners herskerplanet Merkur i juli, ser det hele svært bra ut. Dette er akkurat den typen forhold du liker. Dere gledes og fascineres av hverandre, og forelskelsen styrkes av alt dere har til felles. Samtidig er det spennende med alle de små ulikhetene dere imellom, og det beste av alt er at ingen av dere ser ut til å ta ting for seriøst. Men i august beveger Merkur seg inn i ditt motsatte tegn, og straks begynner du å kjenne på vekten og alvorligheten av Saturn. 

Etter hvert som måneden går, begynner Merkur å snu seg i retrograd, nesten som om han prøver å komme seg bort fra Saturn. Kanskje merker partneren din at du forsøker å formalisere relasjonen på en måte, og hen frykter at den slags forpliktelser vi kvele spontaniteten i forholdet og redusere det til noe kjedelig og hverdagslig. Dette merker du, og du gjør alt det du kan for at ting skal forbli som de var. 

Neptun tar også en retrograd, og strekker seg etter Merkur i et forsøk på å finne tilbake til den bekymringsløse følelsen som forholdet hadde før. Men det er ikke mulig å komme seg vekk fra Saturn; og han har ikke tenkt å forlate Fiskene på en stund. Heldigvis finnes det en måte å omgå problemet på. Neptun representerer det bildet du ønsker å vise verden; den rollen du føler at du må spille, og akkurat nå tilfører Saturn en følelse av respektabilitet og formalitet til denne rollen, noe som Neptun – og du – reflekterer. 

Men du har også en annen side ved deg; den andre fisken i Fiskene som utgjør tegnet, og den holder du privat. Dette er faktisk en sannere og mer ekte versjon av deg, og denne styres av Jupiter, og ikke av Neptun. Og i august og september justerer Merkur seg og blir like glad og leken som Neptun var i juli. Derfor kan du enkelt vende tilbake til hvordan alt var, og dere kan være i forholdet slik dere begge likte det. Alt du trenger å gjøre er å flytte forholdet litt ut av syne for andre, og holde det privat mens du projiserer den typen bilde som Saturn forventer. Opptre som en filmstjerne, der ditt offentlige liv og privatlivet holdes atskilt. La folk se at dere er sammen, men ikke formaliser det – og bak lukkede dører fortsetter dere som før, helt uten noen av de begrensningene dere begge frykta ville ta gleden ut av det dere har sammen. 

Mulig du må drive med litt rollespill, men for deg er det en enkel oppgave. På slutten av sommeren ser du at strategien har fungert fint, for da er dere nærmere hverandre enn noensinne.

Powered by Labrador CMS