horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Væren

Slik blir Værens sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Væren: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Væren 21. Mars – 20. April

Med sin fantastisk enkle tenkemåte har Væren alltid ment at forhold er ukompliserte. Du blir sammen med en person, og det er det. Dere går framover sammen – eller, hvis det ikke funker, slår du opp, dere går hver deres vei, og du finner deg en annen. Her er ikke rom for diskusjoner eller drama. Det virkelige liv er imidlertid annerledes, og denne sommeren kommer du til å oppdage det.

I juli er dere sammen, og alt er fint. Du er full av ideer og planer for deres felles framtid, og du er fast bestemt på å iverksette dem. Men kjæresten din virker ikke like entusiastisk, spesielt fordi hen er så godt fornøyd med hvordan dere har det nå. Kanskje du kan tilbringe noen uker med bare å nyte dagene og å være sammen? Gjøre de tingene som dere liker best, og skyve på de store planene til senere på året? Eller til neste år? Denne sommeren preges av forhandlinger, der ingen ting er så enkelt og greit som du skulle ønske det kunne være. Hver gang du tar ett steg fram, opplever du å bli dratt tilbake til start.

Du kan selvfølgelig velge å se det fra et annet synspunkt. Kanskje det å være sammen med deg bare føles så riktig og perfekt at kjæresten din ønsker å verne om øyeblikkets magi så lenge som mulig? Dette kan være tilfellet, og da er det viktig å gjøre det beste av denne epoken av forholdet – selv om dette ikke er det du ønsker å høre mens du prøver å skyve relasjonen framover. Egentlig feiler dere, begge to, fordi du kun evner å se framover, mens kjæresten din pr. nå lever i en fantasiboble og kun dyrker den nye forelskelsen. Ingen av dere ser dere tilbake, og hvis dette forholdet skal kunne fortsette – og vokse – er det et par ting fra fortiden som må ryddes opp i først. Kanskje, hvis forholdet er veldig nytt, har de siste glørne fra det forrige forholdet ditt fremdeles ikke sluknet helt, og det er fortsatt en og annen ting du må rydde opp i på den kanten. Dette kan like gjerne dreie seg om noe som har skjedd på jobben – men uansett hva det dreier seg om, vil du bli involvert i enda flere diskusjoner og forhandlinger i slutten av juli og sent i august. På begge de tidspunktene vil du i noen dager føle at du må forsvare deg selv og de tidligere handlingene dine, og forklare og forsvare dine håp for framtiden. Når alt du foretar deg blir gransket og argumentert mot, ønsker du at livet bare kunne ha vært så enkelt som du selv vil ha det.

Heldigvis blir slutten av sommeren lettere. Forhandlingene tar endelig slutt, og du kan gå videre. Selv kjæresten din har innsett at de mest perfekte øyeblikkene ikke kan var evig, og endelig kan dere plan- legge veien videre sammen. Og det aller beste? Planeten din Mars beveger seg inn i partnerskapssektoren i horoskopet ditt og foreslår at dere sammen beveger dere inn i en ny æra. Denne æraen handler om samarbeid og forhold. Med andre ord: Nå er det to av dere, og dere må ta beslutningene sammen. Var det dette du ønsket? Kanskje, kanskje ikke ... Men det er det du har, så hold fast ved det.

Powered by Labrador CMS