horoskop

Sommerhoroskop 2023 for Vekten

Slik blir Vektens sommer.

Publisert

Sommerhoroskop 2023 for Vekten: Hvordan blir denne sommeren for ditt stjernetegn?

Vekten 24. September – 23. Oktober

Alle vet at Vektene er de fineste folka. Men hvorfor er det sånn? Delvis fordi du alltid er villig til å sette andre først. I et forhold merker du deg den andre personens ønsker og be- hov, og du gjør alt du kan for å imøtekomme dem. Utenifra sees alltid et forhold der en av partene er Vekt på som lykkelig og balansert – men på innsiden er det godt mulig at Vekten kun beslaglegger en fjerdedel av senga, mens partneren sprer seg luksuriøst utover de resterende tre fjerdedelene. Allikevel vil du si at det er greit, og at du alltid har nok plass.

Men hva ville skje hvis du, for en gang skyld, var like selvsentrert og krevende som de andre tegnene i zodiaken? Hva om du hadde sagt at forholdet ditt skulle være 50/50, der du hadde minst halvparten å si og en tilsvarende mengde fordeler? Eller til å med få alt på ditt vis? Antagelig tenker du at det er en umulighet, og at det ville ha vært uhøflig og upas- sende bare å foreslå det ... Men faktum er at du i den senere tid har akseptert å bli presset med på alt og ta for liten plass. Du har prioritert andre mennesker, men nå er det på tide å gjenopprette balansen. Nå er det slutt på å tillate urettferdigheter og skjevfordeling; det er tid for å skape en ramme for framtiden.

Fra slutten av juli og fram til begynnelsen av september er planeten din, Venus, i den sektoren av horoskopet ditt som har å gjøre med dine håp og ambisjoner. Gjennom hele august vil hun trekke seg mildt tilbake, og gi deg tid til å tenke og revurdere beslutningene du nylig tok – før hun igjen beveger seg framover når sommeren tar slutt. Samtidig er det kontakter til Jupiter og Uranus, planetene som peker ut retningen livet ditt skal ta på lengre sikt. Ingen av dem stiller noen krav, de viser deg bare de tilgjengelige alternativene og oppmuntrer deg. Det er enkelt å projisere den nåværende posisjonen framover og se i hvilken retning det vil gå, men vil det gi deg det du virkelig ønsker? Du kan enkelt endre kursen ganske mye – hvis du vil – men du må innrømme ønskene dine for deg selv og deretter si til deg selv at det er greit. 

Det blir nødvendigvis noen endringer i din nåværende livsstil eller i forholdet, men alt dette er del av en prosess. Andre mennesker må gjøre plass til deg, ikke omvendt.

Rundt begynnelsen av september har Mars beveget seg inn i tegnet ditt, og gitt deg den energien du trenger for å gi deg selv en ny start – i den retningen du, og ingen andre, har valgt. Antagelig vil du kjenne på at du har mye å ta igjen, og på sett og vis er det riktig. Men disse ukene med dyp refleksjon, der du har gjenoppdaga deg selv og fått ladet batteriene, har vært enormt verdifulle – så her har du brukt tiden din godt.

Powered by Labrador CMS