skjønnhet

Slik prepper vi til sommerfest 

Dette gjør vi hjemme kvelden før en fest! 

Publisert

Skal du i bryllup denne sommeren, eller kanskje en stor sommerfest? Da vil du sannsynligvis føle deg så fresh du bare kan – uten å nødvendigvis bruke så mye penger.

Her er noen tips til forberedelser du kan gjøre hjemme noen dager – eller kvelden – før den store dagen. 

Ansikts- leppe- og øyemaske

Fukt, fuktig og mere fukt. Vi legger alltid ansiktsmaske kvelden før et event, og har vi litt ekstra god tid legger vi gjerne en leppemaske og øyemaske i tillegg! Det beste er bare å slå alle fluer i én smekk dersom det lar seg gjøre. Vi elsker disse tre ansiktsmaskene (de er perfekte til tørr vinterhud, men kan brukes hele året rundt for ekstra glød. 

Leppemasken fra Laneige er helt fantastisk, og er en go-to for flere i redaksjonen! Vi er også glade i øyemaske-pads (her er våre tre favoritter), da de også ofte føles avkjølende rundt øyepartiet – helt perfekt i sommervarmen! 

På selve dagen kan det være fint å bruke en ansiktsskrubb – dette er vår favoritt – slik at makeupen sitter pent på huden. 

Manikyr og pedikyr

Mani-pedi er en selvfølge før fest, og det er superviktig å gjøre dette dagen før! Det å fikse negler 30 minutter før avreise blir ALLTID stress og veldig sjeldent pent. Ta deg god tid og påfør base coat, neglelakk og top coat for best mulig resultat. 

Ikke glem føttene – her er våre beste tips for sommerfine føtter. 

Hårmaske 

Det er viktig å ta vare på håret gjennom sommeren da sol, varme og saltvann sliter på håret (dette produktet er fint å bruke for å beskytte håret mot solen). Bruk gjerne en hårmaske minst én gang i uken gjennom hele året, og gjerne noen dager i forkant av en fest. Vi elsker Botanical Repair-masken fra Aveda

Hvis du bruker en hårmaske kvelden før en fest (eller gjennom natten), pass på at du skyller håret skikkelig – det er jo litt kjipt med fett hår på fest. 

Selvbruning 

Selv om sommeren er her, og solen kanskje har gitt litt lett farge, er det mange som allikevel ønsker litt ekstra glød: hello, self tan. Men: IKKE prøv et nytt selvbruningsprodukt for første gang kvelden før en fest. 

Det kan være smart å heller bruke selvbruningsdråper som bygger seg opp etterhvert. Eller teste en ny noen dager (eller uker) i forveien. Selvbruningsserien fra Rudolph Care er vår favoritt akkurat nå. 

Powered by Labrador CMS