skjønnhet

Få sommerklare føtter på 1-2-3!

De beste triksene og produktene.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er her og sandalene skal på – flere som har hetta for å vise frem de tørre føttene sine?

Ustelte negler og tørre hæler er ikke så lekkert, men ta det helt med ro: Du er ikke alene om det nå i overgangen fra vinter til sommer. Heldigvis finnes det mange gode produkter og smarte triks for å få føttene sommerklare i en fei. Vi har samlet våre beste tips og noen av våre favorittprodukter som vi smører føttene inn med før sandalsesongen braker løs.

Beste tips for tørre føtter:

1. Fotbad. Fyll en balje eller bøtte med varmt vann, og soak føttene i minst 10-15 minutter. Tilsett noen dråper med fotbadsåpe eller -olje, eller en dæsj med et deilig fotbadsalt.

2. Eksfoliering. Etter fotbad eller dusj, bruk en fotfil for å fjerne hard hud. Har du ekstra tørr og hard hud på hælene, fokuser på disse områdene. Det finnes mange gode fotfiler på markedet, både manuelle og elektriske.

3. Fotmaske. Det finnes gode fotmasker som både mykgjør og eksfolierer. Hvis du bruker en eksfolierende maske, pass på at du gjør det i god tid før du skal gå i sandaler, da disse kan gi litt flass.

4. Fotkrem. Smør inn føttende rikelig med krem – gjerne hver kveld. Ha på deg myke bomullsokker om natten, slik at kremen trekker godt inn i huden. Det finnes også sokker med gelé inni – slik som disse – som gir enda mer fuktighet enn bomullsokker.

Beste kremer for tørre føtter:

Her er tre effektive fotkremer for tørr føtter og sprukne hæler. Her er det ingen «sexy» forpakninger eller deilige dufter, kun kremer og salver som gjør jobben!

Dette er den absolutt beste og mest effektive fotkremen vi har testet. Den er superfet og passer for deg med ekstra tørre og sprukne hæler. Bruker du denne religiøst i én uke, kan vi nesten garantere at du ser stor bedring.

En annen supereffektiv krem for tørr føtter. Denne er litt mer som en salve enn en krem, og kjennes litt mer avkjølende og nærmest lindrende. Perfekt for slitne føtter – for eksempel etter trening.

Denne fotkremen fra CeraVe både mykgjør og eksfolierer huden på føttene, og blir stadig inkludert på lister over de beste fotkremene på markedet. Den er helt uten parfyme og er hypoallergen.

Slik unngår du gnagsår – de beste triksene.

Powered by Labrador CMS