Månedens beauty-obsessions

Foto: Imaxtree og produsentene

7 skjønnhetsfavoritter i juni

Publisert Sist oppdatert

Så var det endelig sommer! I mars skrev jeg om gusten vinterhud og hvordan jeg preppet den for våren og sommeren. Nå som temeperaturen har steget, og huden (og jeg) har litt andre behov, har det sneket seg inn noen nye favoritter.

Sommerferien – og kanskje en utenlandstur – nærmer seg også med stormskritt, og det betyr at gløden skal på – så alt som kan minne om «glow» har fått hedersplass på baderomshylla denne måneden.

Jeg har også fått en ny selvbruningsfavoritt som du kan lese om her.

7 skjønnhetsfavoritter i juni

Mascara

Denne nye mascaraen fra Lancôme er helt Amazing! Det er den perfekte hverdagsmascaraen, da den er tilsatt pleiende serum, faktisk hele 91 % pleiende balm og 8 ulike aminosyrer. Dette er kanskje ikke den mascaraen du trenger for å gjøre vippene ekstra voluminøse til fest, men helt prima i hverdagen. Dette produktet skal også gi sterkere vipper på 4 uker – det skader da ikke å prøve.

I tillegg lukter den faktisk veldig godt, og det er det faktisk ikke alle mascaraer som gjør! Kanskje en unødvendig detalj, men man setter faktisk pris på det, altså.

Lancôme Le 8 Hypnoses Mascara, kr 395 (annonse).

Silkebalm

Anniken Jørgensen har gjort stor suksess med sminkemerket Natálie, og nå har hun lansert enda et produkt – en pleiende Silk Lip Balm.

Jeg er stadig på leting etter den perfekte leppepleien, og denne tror jeg kommer til å bli en evig favoritt. Den føles veldig digg på leppene, og ser fin ut også. Den gir en fin og silkeaktig finish på leppene, uten at den «klumper» seg eller etterlater seg noen hvite striper.

Natálie Silk Lip Balm, kr 249 (annonse).

Olje

Jeg har alltid vært skikkelig fan av det danske merket RAAW by Trice – denne parfymen er superdigg – og nå har jeg endelig fått prøve ansiktsoljen Blue Beauty Drops.

Den beroligende oljen passer alle hudtyper, men er spesielt egnet for deg med akneutsatt eller oljet hud. Jeg liker å bruke denne som en slags massasjeolje for ansiktet: hvis du har en Gua Sha eller Jade Roller, er det helt perfekt å bruke i kombinasjon med dette produktet.

Blue Beauty Drop Balancing Facial Oil, kr 900.

Serum

Dette serumet ... wow!

Serumet fra No 7 – som forøvrig er det mest solgte beauty-merket i England – påføres direkte på rynker og linjer. Jeg bruker det under øyekremen min på kvelden, og når jeg er flink til å bruke det hver dag, så merker jeg faktisk en forbedring. Huden blir jevnere og ser mer «plumpet» ut.

Line Correcting Booster Serum, kr 579.

Highlighter

Så var det dette med den sommergløden da ... Vi vil jo alle ha den! Dette produktet fra Fenty Beauty hjelper deg godt på vei, og kan gi litt diskret glød eller supermye glød – alt ut i fra anledning eller humør. Jeg bruker denne også som en øyenskygge når jeg vil skinne litt ekstra.

Fenty Beauty Killiwatt Freestyle Highlighter Duo, kr 420 (annonse).

P50 til kroppen

For en liten stund siden var jeg i Paris, og var så heldig å få en fantastisk behandling på Biologique Recherche sitt hovedkontor i Paris (mer om det senere). Jeg nevnte for hudpleieren at jeg hadde problemer med uren hud på ryggen, og sa at jeg gjerne ville bli kvitt det før sommeren – det er liksom ikke så lekkert med masse nupper der man sprader rundt i badetøy.

Da fikk jeg denne ... og det har hjulpet masse!

Lotion P50 Corps er et balanserende og eksfolierende kroppsvann som blant annet balanserer hudens PH-verdi og gir en jevnere hudtone. Det er perfekt å bruke på områder av kroppen som er akneutsatt – som rygg og skuldre – da den har antibakterielle og reparerende egenskaper. Den er også helt perfekt å bruke på nupper på armer.

Biologique Recherche Lotion P50 Corps, kr 975 hos Gimle Parfymeri.

Hårmaske

Denne hårmasken har reddet håret mitt etter at jeg bleket det for noen uker siden. Nå som håret skal utsettes for enda mer skade – som sol, varme og saltvann – er denne helt ideell å bruke gjennom sommeren.

Det optimale er å bruke en hårmaske minst én gang i uken, men helt enda flere. Denne er superintensiv og gir en umiddelbar effekt.

Aveda Botanical Repair Masque Rich, kr 619 (annonse).

Powered by Labrador CMS