skjønnhet

Derfor elsker vi øyemaske-pads

Øyemaske-padsene fra Caia er en favoritt.

Trøtt om dagen? La en øyemaske hjelpe deg.

Publisert Sist oppdatert

Øyemaske-pads er en helt perfekt måte å gi huden rundt (spesielt under) øynene litt ekstra kjærlighet. Det er en fin «quick fix» for litt trøtte og slitne øyne, og kan hjelpe med å redusere rynker, poser, «puffyness» eller mørke ringer rundt øyepartiet.

Det fine med øyemaske-pads er at de er superenkle å bruke, gir en umiddelbar effekt og er enkle å ta med på tur. Neste gang du skal på fest, ut å fly eller bare trenger en liten pick-me-up på hjemmespa, anbefaler vi å teste et par.

Finn en øyemaske som er tilpasset dine behov. Enten det gjelder synlighet av rynker og fine linjer, tørrhet, «puffyness» eller mørke ringer, finnes det ingredienser som er tilpasset akkurat disse behovene.

Se etter disse ingrediensene:

  • Rynker og fine linjer: Vitamin C, Retinol
  • Tørrhet: Hyaluronsyre (fuktighetsgivende)
  • «Puffyness»: Vitamin E, Aloe Vera (beroligende og avkjølende)
  • Mørke ringer: Niacinamide (lysnende)

Geléaktige pads som gir en umiddelbar følelse av hydrering. Inneholder hyaluronsyre, niacinamid og aloe vera, som alle er gunstige ingredienser for øyepartiet.

En intensiv behandling for partiet under øynene. Padsene er tilsatt den berømte Sensai-ingrediensen, Koishimaru Silk, og gir masse fuktighet og dermed glød.

Biologique Recherche-produktene svikter aldri. Padsene fra det franske kultmerket inneholder både hyaluronsyre og koffein og tilfører fuktighet, reduserer hevelser rundt øynene, glatter ut fine linjer og reduserer mørke ringer.

Powered by Labrador CMS