Dagens craving: Ansiktsskrubb

Gjør huden vårklar med en deilig skrubb.

Publisert Sist oppdatert

ZO Skin Health skrubb: I går cravet vi en deilig Lip Balm og leppeskrubb fra Nykr som gir oss myke lepper. I dag craver vi en frisk ansiktsskrubb som virkelig reseter huden for en ny sesong. Hva passer vel bedre enn det nå?

Hjemmespa, som har blitt en slags betegnelse for egentid, er blitt et kjent fenomen for mange under koronapandemien. Et perfekt hjemmespa for oss er å lage oss en kopp te, finne frem våre favoritt-produkter og sette på musikken vi liker i bakgrunnen. Og denne ansiktsskrubben fra ZO Skin Health er en av våre favoritter i hjemmespa-rutinen.

Dagens Craving: ZO Skin Health skrubb

ZO Exfoliating Polish fra ZO Skin Health er en skrubb til ansiktet og halsen med fine magnesiumkrystaller som fjerner døde hudceller. Skrubben etterlater huden superglatt, og kan potensielt gi en klarere og jevnere hudtone. Skrubben inneholder også vitamin A, C og E.

Denne skrubben er en skikkelig «luksusgode» i hudpleierutinen. Ikke bare får du følelsen av å gi huden en ny start, men den lukter utrolig friskt og godt. Den lukter rett og slett luksus...

Foto: Instagram @zoskinhealth

Powered by Labrador CMS