skjønnhet

3 ansiktsmasker som redder vinterhuden

Altuzarra SS23..
Altuzarra SS23..

Dette er de beste fuktighetsgivende maskene.

Publisert Sist oppdatert

Er det bare meg, eller veksler været fortere enn man rekker å blunke om dagen? Hei, global oppvarming ...

Det nordiske vinterværet øker sjansen for at huden vår blir tørr, irritert og sensitiv, og når temperaturen i tillegg veksler fort mellom iskaldt og ... ikke fullt så kaldt, er det ikke rart at den slår seg litt vrang.

I tillegg til daglig bruk av fuktighetsgivende krem og rens, kan det være smart å bruke en ansiktsmaske 2-3 ganger i uken, slik at huden ikke tørker helt ut gjennom vinterhalvåret.

Tørr hud kan fort gi urenheter, så en gjennomfuktet hud er alfa og omega for at huden skal se sunn og glødende ut.

3 fuktighetsgivende masker:

Her er 3 masker – i kremform – som er perfekte å bruke på tørr vinterhud.

Dette er magi på krukke. Prisen er stiv, men verdt det om du er ute etter å «splurge». Påfør masken på renset og tørr hud og la virke i minimum 8-10 minutter – eller over natten. For ekstra wow-effekt kan denne brukes to kvelder eller netter på rad.

Oldie, but goodie. Denne masken fra Origins er en favoritt hos mange, og med god grunn. Er man ute etter en maske – som ikke er altfor dyr – som holder det den lover (ref. navnet «Drink Up Intense»), er dette et perfekt produkt.

Masken fra Sisley er ikke akkurat et budsjettkjøp, men 2-i-1-produktet (trenger ikke å skyldes av) er verdt pengene – den er også drøy i bruk, så her får man relativt mye for pengene. Med denne trenger man kun 3 minutter for en quick fix før for eksempel en fest.

Powered by Labrador CMS