WELLENESS - I BALANSE

Vi trener ikke lenger kun for å oppnå en veldreid kropp, men også for å få bedre mental helse og balanse i livet. Få tipsene fra vår skjønnhetsansvarlige Caroline Skjelbred her.

Publisert Sist oppdatert

Trening styrker oss i hverdagen, enten det handler om å ta en sykkeltur, en time pilates eller yoga – eller en løpetur. Vi tenker stadig mer holistisk – helhetlig - på trening. Ønsket om den perfekte kroppen viskes ut, og fokuset går nå mot å være mer atletisk - vi vil bli en sterkere og bedre versjon av oss selv. Når kroppen er fleksibel og har en sterk kjernemuskuatur – noe den får av trening og bevegelse - så gir det ikke bare bedre selvtillit, men det hjelper deg også med å takle stress og får deg i bedre humør. Samtidig som det gir deg bedre søvnrytme. Det er dette wELLEness handler om. Sleng deg på en yogamatte eller dra ut på en deilig løpetur, stol på kroppen din og deg selv. Du er bra nok!

6 grunner til å ta med yogamatten ut i naturen:

Det er lett å bli hengende fast i gamle rutiner. Ved å ta med deg yogamatta ut i naturen kan du bryte dem:

 1. Du behøver ikke stresse for å rekke timen eller å få en bra plass i yogasalen.
 2. Det er gratis.
 3. Å gjøre en solhilsen samtidig som du kjenner solstrålene kile deg på nesetippen, er en magisk kombinasjon.
 4. Du kjenner deg i ett med naturen.
 5. Du får i deg D-vitaminer.
 6. Å trene ute øker selvtilliten din -YAY!
 7. Du får trent på å koble ut. Det er en øvelse i seg selv å sitte i en park og fokusere på kun seg selv.

Fint det skal være: Treningsbukse med snøring fra leggene fra Superdry. kr 399. Skateboard fra Hermés, kr 24.000. Joggesko fra Reebok, kr 849. Yogamatte fra Adidas by Stella McCartney, kr 450.

Honning healer:

Visste du at rå honning har mange helbredende egenskaper?

  1. Brygger du på noe, skal du prøve å spise en teskje med honning før du legger deg. Dette skal hjelpe på immunforsvaret – og på søvnkvaliteten din.
  2. Honning kan lege små sår og revitalisere huden. Prøv på nye arr for å få fart på helbredelsesprosessen.

Mil etter mil etter...

Hvor lenge har du hatt joggeskoene dine? Hvis du ikke klarer å huske når du kjøpte dem, er det på tide med et nytt par. Joggesko slites ut, og for ikke å overbelaste knær og for å unngå skader er det viktig å bytte ut sko med jevne mellomrom. En tommelfingerregel er at de skal byttes ut etter at du har tilbakelagt 80 mil.

Powered by Labrador CMS