Slik styler du Balmain x Specsavers-brillene

ELLEs motebloggere Elen Kristvik og Guri Heli har lagt sin elsk på Balmain x Specsaverskolleksjonen, og viser fram sine favoritter.

Publisert Sist oppdatert

[video width="854" height="480" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2017/11/Specsavers-lower-quality-1.mp4"][/video]

Shop brillene her.

Både Elen og Guri liker klassiske, men iøynefallende briller i hverdagen. Disse funker til mer eller mindre alt, men en nedtonet og høstlig palett står fint med brillene. Style klassiske briller med markante rammer på en feminin måte. Gjør som Elen og kle deg i et skjørt som når til midt på leggen, gjerne i silke, til en behagelig strikk. Du tøffer lett opp stilen med en bomberjakke. Guri går for en komfortabel hverdagsstil med sneakers, løse dressbukser, pologenser og en enkel ulljakke. En liten spenne i håret funker fint til

briller, slik som Guri har festet i håret.

Det er så flott med markant brilledesign – til både hverdags og mer festlige anledninger.

I Balmain x Specsavers-kolleksjonen finnes det mange styling-muligheter. De lyse blågrønne brillene gjør seg til en eksentrisk, 70-tallsinspirert stil i en miks av pasteller og skarpe farger. Brillene er blant Guri og Elens favoritter – tenk en fargerik kåpe i rødt til en enkel rosa kjole. Du kan også tone ned antrekket og bare la brillene være fokus –velg grårutete bukser og skjorte til.

Fremhev det stramme i de femkantede brillene – style dem med dressbukser som rekker til anklene, t-skjorte og blazer. De burgunderfargede brillene med en liten cat-eye-form er helt rå til et antrekk i hvite og beige toner, mens de runde modellene funker fint til oppsatt hår og mønstermiks.

En kul brille setter prikken over i’en på ethvert antrekk, og med Balmain x Specsaverskolleksjonen er det mulig å investere i flere briller, slik at du har ulike varianter å velge mellom, alt ettersom hvilket antrekk du ønsker å ha på deg.

Ikke glem at briller kan være helt rått til festantrekket – en svart jumpsuit blir sterk og tøff med et par svarte briller til, mens et par rosaspettede briller er en like flott detalj til en feminin kjole som for eksempel et par øredobber. More is more om dagen, så miks og match brillene dine med øredobber og små spenner i håret.

Balmain x Specsavers har flere skilpaddefargede brillemodeller, som gjør litt mer ut av seg enn helsvarte briller. Disse passer utrolig godt til grå og duse antrekk, siden fargene spiller opp om teksturen i de brunspettede rammene.

Powered by Labrador CMS